Cher, de mână cu iubitul mai tânăr cu 40 de ani! L-a „păzit” la un eveniment

Cher (77 de ani) și Alexander Edwards (37 de ani) s-au împăcat recent, după ce au stat despărțiți câteva luni. Zilele trecute, cei doi s-au afișat împreună la Săptămâna Modei de la Paris, la prezentarea noii colecții de primăvară-vară 2024 a casei de modă Balmain.

Cher  și Alexander Edwards au fost prezenți la Săptămâna Modei de la Paris (Foto: Profimedia)
Cher și Alexander Edwards au fost prezenți la Săptămâna Modei de la Paris (Foto: Profimedia)

Cher, care deține o avere de 360 de milioane de dolari, și Alexander au venit îmbrăcați în ținute asortate, în culorile alb și negru, iar cântăreața americană l-a ținut de mână pe iubitul tinerel pe tot parcursul evenimentului. Cher și Alexander, care este și el muzician și producător muical, și-au început relația în 2022, iar artista a fost foarte afectată de scurta despărțire.

De fiecare dată când apar în public, cei doi se țin de mână pentru a demonstra că nu le pasă de gurile rele, care spun că relația lor este destinată eșecului, din cauza diferenței de vârstă de 40 de ani. 

Legat de asta, Cher a transmis recent un mesaj acid pe rețeaua socială X, fosta Twitter: „Dragostea nu ține cont de matematică! După cum știm cu toții...NU M-AM NĂSCUIT IERI și Ceea ce știu sigur...Nu există garanții. Oricând faci o alegere, riști! Întotdeauna am riscat... Sunt CINE sunt!

Cher a trecut prin două divorțuri

Cher are două divorțuri la activ și are doi copii, din relații diferite. Artista are un fiu, Chaz Bono (53 de ani), cu fostul ei soț Sonny Bono, care a murit în 1998, la vârsta de 62 de ani, din cauza rănilor suferite după ce a lovit un copac în timp ce schia. Mai are un fiu, pe Elijah Blue (47 de ani) cu regretatul muzician Gregg Allman, care s-a stins în 2017.

De asemenea, Alexander Edwards are un băiețel, pe nume Slash Electric (3 ani), cu fosta lui iubită, Amber Rose (39 de ani). Aceștia s-au despărțit cu scandal, după ce artista l-a acuzat pe producător că a înșelat-o cu 12 femei diferite, fapt recunoscut chiar și de Alexander.

image
image
image
image
image
image
 “Se încheie un an agitat din viața mea și îmi doresc mai mult ca oricând să îi am lângă mine pe cei mai apropiați prieteni și colaboratori la o super petrecere", spune Oana Radu
Smiley Neversea
ruby jpg
mariah carey profimedia 0108119864 jpeg
Dan Negru jpg
monica si ramona gabor jpg
banner rona hartner png
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES