Decolteuri până la buric, la BRIT Awards! Ce dive au impresionat pe covorul roșu

3 martie 2024 15:43   Vedete internaționale

Divele s-au întrecut în ținute sexy, sâmbătă seara, la cea de-a 44-a ediție a British Phonographic Industry (BRIT) Awards, care a avut loc la O2 Arena din Londra. Decolteurile au fost la putere, iar reprezentatele sexului frumos nu au dezamăgit la acest capitol! 

Becky Hill, într-o rochie provocatoare

Becky Hill (26 de ani) a deschis trendul pe covorul roșu, într-o rochie neagră cu un decolteu curajos până la buric. Ținuta a prezentat un decupaj inedit în partea din față și o trenă lungă. Artista a purtat ca accesorii un lanț și o pereche de cercei cu pietre verzi.

Zara McDermott (27 de ani) nu s-a lăsat mai prejos și a atras toate privirile la prestigiosul eveniment din Marea Britanie. Blondina a optat pentru o rochie roșie din dantelă, care i-a scos în evidență bustul generos. A asortat la această ținută o pereche de mănuși lungi și un ruj roșu aprins. Machiajul și rochia superbei blonde au avut un aer ce a adus aminte de Vechiul Hollywood (Old Hollywood), potrivit tabloidului britanic Daily Mail. În picioare, vedeta a purtat o pereche de sandale negre, din piele.

Chloe Burrows (28 de ani) a ales să poarte o rochiță mini strălucitoare, cu un decolteu spectaculos. Ținuta, confecționată din dantelă și perle albe și argintii, i-a scos în evidență silueta fără cusur.

Ashley Roberts (42 de ani) a făcut furori pe covorul roșu, îmbrăcată într-o rochie albă, cu un decupaj inedit în zona bustului și a abdomenului. Ținuta a făcut-o să arate ca o adevărată zeiță grecească și i-a scos în evidență picioarele și abdomenul intens lucrat la sală. Prezentatoarea britanică și-a coafat părul într-un coc, iar în picioare a purtat sandale cu toc argintii.

Mai multe