Demi Moore, super-decolteu la 61 de ani! Cum a apărut pe covorul roșu

19 septembrie 2024 14:36   Vedete internaționale

Demi Moore (61 de ani) a atras toate privirile la premiera noului său film, „The Substance”, în Los Angeles Vedeta a venit pe covorul roșu într-o rochie elegantă, fără bretele, semnată de casa de modă Oscar de la Renta.

Demi Moore a purtat o rochie roșie, la premiera filmului  „The Substance”

Ținuta roșie a avut un model floral tip mozaic, care a făcut-o să arate precum o adevărată operă de artă. Rochia mulată i-a scos în evidență silueta de invidiat și bustul generos. Ea și-a coafat părul lung în bucle lejere și a ales să poarte un machiaj discret.

Demi Moore, care se laudă cu o avere de 200 de milioane de dolari, nu a venit singură la eveniment ci însoțită de cele trei fiice pe care le împarte cu Bruce Willis (69 de ani) – Rumer (36 de ani),  Scout (33 de ani) și Tallulah (30 de ani). Despre fostul ei soț, care suferă de demență, actrița de la Hollywood a dezvăluit că acesta se simte bine, „având în vedere circumstanțele în care se află”. Demi a dezvăluit că îl vizitează săptămânal.

Demi Moore, operații de 300.000 $

Demi Moore a investit o avere în intervenții estetice. Ea a spart peste 300.000 de dolari pe diverse intervenții chirurgicale, inclusiv o augmentare a sânilor, o rinoplastie și multe injecții cu Botox și acid hialuronic.

Plasticianul Mark Solomos a dezvăluit că, în opinia sa, Demi Moore și-a făcut un lifting facial în urmă cu câțiva ani. De asemenea, ea își menține fața tânără cu injecții regulate cu Botox și ședințe cu laser. El a mai sugerat că starul de la Hollywood și-a făcut și o blefaroplastie – intervenție chirurgicală prin care se corectează pleoapele căzute.

Demi Moore a divorțat de trei ori. Ea a fost căsătorită cu regretatul muzician Freddy Moore, în perioada 1980-1985, cu Bruce Willis, între 2005-2013, și cu Ashton Kutcher în perioada 2005-2013.

Mai multe