Secretul frumuseții lui Demi Moore! Actrița a investit o avere în operații estetice

Ultima actualizare:

Demi Moore (61 de ani) arată foarte bine pentru vârsta ei! Acest lucru se poate vedea cu ochiul liber. Are o siluetă impecabilă și un ten fără riduri, dar cum reușește să se mențină tânără? Ei bine, la fel ca multe vedete de la Hollywood, Demi s-a lăsat pe mâna medicilor esteticieni și a cheltuit o avere pe operații estetice.

Demi Moore, îmbrăcată într-o rochie roșie de piele, la Golden Globes
Demi Moore arată super bine pentru vârsta ei (Foto: Profimedia)

Demi Moore, complexată de aspectul său fizic

Deși toată lumea o laudă pentru aspectul ei fizic, Demi Moore a declarat recent că are o mulțime de complexe cu privire la felul în care arată, relatează publicația britanică Daily Mail. Conform estimărilor, ea a cheltuit aproximativ 330.000 de dolari pe diverse intervenții chirurgicale, inclusiv o augmentare a sânilor, o rinoplastie și multe injecții cu Botox și acid hialuronic.

De-a lungul anilor, atât fanii, cât și presa tabloidă au speculat că Demi Moore s-a „tunat”. Starul de la Hollywood, care se laudă cu o avere de 200 de milioane de dolari, a recunoscut anterior că și-a pus fațete dentare, însă nu a vorbit de alte modificări estetice recente, pe care este evident că și le-a făcut.

Demi Moore, îmbrăcată într-o cămașă albă cu cravată neagră
Demi Moore nu are riduri (Foto: Profimedia)

Plasticianul Mark Solomos este de părere că Demi Moore și-a făcut un lifting facial în urmă cu câțiva ani. Pe lângă asta, ea își menține fața tânără cu injecții regulate cu Botox și ședințe cu laser. De asemenea, el a sugerat că aceasta și-a făcut și o blefaroplastie – operație prin care se corectează pleoapele căzute.

A filmat scene nud

Demi Moore și-a pus silicoane în 1996 (Foto: captură video)
Demi Moore și-a pus silicoane în 1996 (Foto: captură video)

Demi Moore a apărut în mai multe scene nud de-a lungul carierei ei cinematografice, apărând goală chiar și pe coperta revistei Vanity Fair. Demi a dezvăluit că „cea mai mare concepție greșită” despre ea este că „își iubește corpul” și spune că a acceptat anumite roluri pentru a o ajuta să-și depășească numeroasele complexe.

Demi nu s-a ferit niciodată de o scenă frontală nud – cel mai notabil astfel de rol fiind cel al unei dansatoare la bară, în filmul „Striptease”, din 1996. Înainte de acest rol, Demi Moore și-a pus silicoane.

Demi Moore are în palmares trei divorțuri. Ea a fost căsătorită cu regretatul muzician Freddy Moore, în perioada 1980-1985, cu Bruce Willis, între 2005-2013, alături de care are și trei fete mari - Rumer (36 de ani), Scout (33 de ani) și Tallulah (30 de ani), și cu Ahston Kutcher, în perioada 2005-2013.

Așa arăta în 2003 (Foto: Profimedia)
Așa arăta în 2003 (Foto: Profimedia)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2437493777 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net