Demi Moore a slăbit 20 de kilograme. Cum a reușit vedeta să facă acest lucru

Demi Moore, una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood, a trecut printr-o transformare fizică remarcabilă în timpul filmărilor pentru noul său film de horror, The Substance. Deși rolul i-a adus în prim-plan o schimbare fizică semnificativă, pierzând aproximativ 20 de kilograme, aceasta a venit la pachet și cu dificultăți de sănătate care i-au afectat profund starea fizică și emoțională.

Demi Moore. Foto: Shutterstock.
Demi Moore. Foto: Shutterstock.

Într-un interviu recent acordat publicației Los Angeles Times, Demi Moore a dezvăluit că, pe lângă pierderea semnificativă în greutate, s-a confruntat cu o afecțiune severă – zona zoster. Aceasta a fost o consecință directă a stresului și a intensității filmărilor. „În prima săptămână de pauză, în care doar Margaret Qualley (care joacă clona personajului meu) lucra, am făcut zona zoster. Și apoi am slăbit aproximativ 20 de kilograme”, a spus actrița.

În The Substance, Demi Moore interpretează o celebritate în vârstă de 50 de ani, care încearcă să se întinerească temporar cu ajutorul unui medicament experimental. Rolul său a cerut o intensitate fizică și emoțională extremă, care a dus la pierderea în greutate și la provocări de sănătate. „Trebuie să pleci simțind că ai pus totul pe masă”, a adăugat Moore. „Acesta este tipul de efort pe care vrei să-l aduci unui astfel de rol”.

Citește mai multe pe canal33.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net