Jennifer Lopez, în cea mai mulată ținută! S-au văzut sfârcurile prin bluză

1 octombrie 2023 12:57   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Jennifer Lopez (54 de ani) a demonstrat încă o dată că are o siluetă perfectă! Îmbrăcată într-un top mulat și colanți de yoga, artista de origine portoricană a atras toate privirile pe străzile din Los Angeles, zilele trecute. Ținuta mulată i-a scos în evidență formele, dar s-au văzut și alte detalii pe care vedeta probabil nu dorea să le expună, precum...sfârcurile.

J.Lo este extrem de pasionată de fitness și de yoga. Nu face pauză nici măcar în weekend, iar asta se vede cu ochiul liber. Nu are pic de celulită și și-a păstrat corpul la fel de tonifiat ca la 20 de ani. Lopez, care deține o avere de 400 de milioane de dolari, are doi copii gemeni, Emme și Max (15 ani), din relația cu fostul ei soț, Marc Anthony (55 de ani). Anul trecut, vedeta s-a căsătorit cu actorul Ben Affleck (51 de ani).

Dieta lui J. Lo

Cum se menține în formă Jennifer Lopez la 54 de ani? Ei bine, artista se scoală în fiecare zi la 4:45 dimineața, pentru a face sport cel puțin două ore. „Fitnessul este o parte importantă a vieții mele. Cred că există o corelație pozitivă între exerciții fizice și sănătatea mintală”, a explicat Jennifer Lopez, în urmă cu ceva timp.

Soția lui Ben Affleck a afirmat că face exerciții fizice zilnice. Totodată, Jennifer Lopez mănâncă foarte sănătos. În general, ea consumă legume și fructe proaspete, dar și multe alimente bogate în proteine. Introduce foarte rar carbohidrați în regimul ei alimentar, iar atunci când o face mănâncă quinoa, cartofi dulci și orez brun.

Lopez a dezvăluit recent că stă departe de mâncarea procesată și de orice înseamnă fast-food, preferând să mănânce cât mai sănătos posibil. Cel mai des mănâncă albusuri de ou, carne de curcan, piept de pui, vită și somon, nuci, legume fierte sau crude.

Mai multe