Jennifer Lopez, prima apariție publică după divorț! Actrița a fost prezentă la Festivalul de Film de la Toronto. S-a îmbrăcat într-o rochie sexy

8 septembrie 2024 10:35   Vedete internaționale

Jennifer Lopez a avut o apariție de senzație pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Toronto! Diva latino, în vârstă de 55 de ani, a avut unul dintre cele mai îndrăznețe look-uri la premiera filmului „Unstoppable” și a uimit pe toată lumea prezentă.

La puțin timp după ce a depus actele de divorț, Jennifer Lopez a avut o apariție incendiară la premiera filmului „Unstoppable”, la Festivalul de Film de la Toronto. Vedeta, în vârstă de 55 de ani, a ales o superbă rochie cu paiete argintii, de Tamara Ralph, cu ample decupaje laterale, prin care se poate observa că nu poartă lenjerie intimă.

De asemenea, a avut fundițe mari, din catifea neagră, prinse pe lateral. Ținuta aleasă de diva latino i-a scos în evidență formele de invidiat.

Ben Affleck nu a fost prezent la Festivalul de Film de la Toronto 

Absentul serii a fost chiar cel care a produs filmul a cărei premieră a avut loc la Festivalul de Film de la Toronto: Ben Affleck! Celebrul actor se pare că a spus pas acestui eveniment. Apariția incendiară a celebrei vedete de la Hollywood are loc la doar două săptămâni după ce aceasta a depus actele de divorț, cu ocazia aniversării a doi ani de la căsnicia cu actorul.

Cei doi erau deja separați, când presa a scris că actorul a părăsit reședința de 60 de milioane de dolari pe care o împărțea cu diva.

Cu toate că Ben Affleck nu a ajuns la premiera filmului, în locul lui a venit Matt Damon, și el producător al peliculei și bun prieten al actorului, care a ajuns la premieră împreună cu soția sa, Luciana Barroso.

Deși JLo se află la sfârșitul celei de-a patra căsnicii, vedeta a fost încântată să meargă la Festivalul de Film de la Toronto pentru a promova filmul, fiind, de altfel, o producție pe care atât ea, cât și Ben Affleck au semnat-o împreună și în care diva latino a primit și un rol secundar.

Mai multe