Johnny Depp împlinește 59 de ani. A avut o viață amoroasă plină de controverse

9 iunie 2022 8:51   Vedete internaționale

Actorul Johnny Depp împlinește 59 de ani pe 9 iunie. Cunoscut pentru zecile de roluri de excepție și având zeci de mii de fani datorită personajului Jack Sparrow, vedeta a trecut recent prin clipe dificile. Și-a disputat reputația și milioane de dolari cu fosta soție, Amber Heard. Iată câteva chestiuni interesate despre viața actorului. 

Johnny Depp s-a născut în Kentucky, Statele Unite ale Americii. La vârsta de 15 ani a renunțat la școală cu speranța că va deveni un muzician de succes. Formația din care a făcut parte, numită The Kids, nu a reușit să devină un nume emblematic în industria muzicală, însă a concertat o dată în deschiderea unui concert a lui Iggy Pop. 

Citește și: Amber Heard se dă falită, dar are 22.000 de dolari pentru chiria lunară 

În anul 1983, Johnny Depp s-a căsătorit cu Lori Anne Allison, însă doar doi ani mai târziu a divorțat de aceasta. 

În anul 1998 a întâlnit-o pe Vanessa Paradis, de care s-a îndrăgostit la prima vedere. Actorul și Vanessa nu s-au căsătorit niciodată, în ciuda faptului că au format un cuplu timp de 14 ani. Împreună au doi copii Lily-Rose Melody Depp, în vârstă de 23 de ani , și Jack, de 20 de ani. Depp și Paradis s-au despărțit în anul 2012, însă au rămas în relații de prietenii datorită copiilor pe care îi au împreună. 

Johnny Depp și Amber Heard s-au despărțit după un an de mariaj

La scurt timp după despărțirea de Vanessa Paradis, Johnny Depp s-a afișat în mod oficial alături de o colegă de breaslă, actrița Amber Heard. În anul 2014 s-au logodit, iar în anul 2015 s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii discrete.

Liniștea conjugală nu a durat mult timp, certurile fiind la ordinea zilei. Astfel, după doar un an de mariaj, Amber depune actele de divorț și obține un ordin de protecție împotriva actorului pe care l-a acuzat, mai târziu, de agresiune și hărțuire. 

Vezi și: Amber Heard, disperată din cauza succesului lui Johnny Depp 

În 2018, Amber Heard a scris un articol în care a vorbit despre faptul că ar fi fost victima violenței domestice, deși nu a menționat care este numele celui care a agresat-o. Johnny Depp a acuzat-o de faptul că dorește să îi strice reputația și a dat-o în judecată, cerând despăgubire 50 de milioane de dolari.

Amber a ripostat și a subliniat că într-adevăr a fost victima comportamentului agresiv al lui Depp, agravat de consumul excesiv de sutpefiante și alcool și, la rândul ei, l-a dat în judecată, cerând despăgubiri de 100 de milioane de dolari. 

Abia în luna mai 2022, cei doi s-au întâlnit față în față, în cadrul tribunalului pentru a-și tranșa disputa. Cel care a ieșit victorios a fost Depp. Actorul a primit 15 milioane despăgubire din partea instanței, iar Amber este nevoită să achite 10 milioane pentru defăimare. Pe de altă parte, instanța a decis ca Amber să primească două milioane de dolari din partea fostului soț pentru chinurile la care ar fi supus-o de-a lungul relației tumultoase.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe