Johnny Depp, petrecere nebună, în backstage, cu fosta lui iubire, Kate Moss

1 iunie 2022 9:01   Vedete internaționale

Johnny Depp a dorit să uite de procesul său cu Amber Heard, așa că a s-a regăsit alături de modelul Kate Moss, la o mare petrecere ce a avut loc la Royal Albert Hall, unde a și concertat alături de Jeff Beck. 

Săptămâna trecută, supermodelul din Regatul Unit, în vârstă de 48 de ani, a adus dovezi în procesul de defăimare, împotriva fostei sale soții, Amber Heard.

Petrecere în backstage cu Depp și Moss

Kate Moss și-a arătat din nou public sprijinul pentru fosta ei iubire, cu care a rămas în relații bune, participând la prestigioasa sala Royal Albert Hall, din Londra, pentru a se bucura cu el, în timp ce acesta interpretează piesele lui John Lennon , Marvin Gaye și Jimi Hendrix.

Vezi și Johnny Depp, moment demențial, în Anglia! Ce a făcut pentru a uita de proces

Kate Moss l-a ajutat pe Johnny Depp în procesul împotriva lui Amber Heard prin intermediul unei legături video. Totuși, aceasta s-a deplasat personal, ca să-i fie alături actorului de la Hollywood. 

Aceasta a ajuns la Royal Albert Hall la ora 20:00, cu 90 de minute înainte ca Johnny Depp să urce pe scenă. Moss a ieșit dintr-un Mercedes albastru, fiind escortată de către agenții de securitate până în backstage. 

Citește și Kate Moss sare în apărarea lui Johnny Depp. Modelul a desființat acuzațiile lui Amber Heard

Kate Moss, alături de Johnny Depp

Kate Moss a sărit în ajutorul lui Johnny Depp, prin intermediul unei videoconferințe, unde a declarat instanței că ea și Depp au avut o relație romantică între 1994 și 1998.

Avocatul lui Johnny Depp, Benjamin Chew, i-a cerut lui Kate Moss să relateze ce s-a întâmplat, de fapt, în timpul vacanței lor, într-o cabană din Jamaica, unde presa a scris că ar fi avut loc un act de violență.

„Ieșeam din cameră, iar Johnny a părăsit camera înaintea mea, afară era o furtună și ploua torențial. Când am ieșit din cameră, am alunecat pe scări și m-am rănit la spate. Am țipat pentru că nu știam ce mi s-a întâmplat și aveam dureri. Johnny s-a întors repede să mă ajute, m-a dus în camera mea și mi-a oferit îngrijiri medicale”, a declarat Kate Moss.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe