Kate Middleton, superbă la nunta regală dintre Sandhurst Hussein și Rajwa Al Saif. Ce rochie a purtat soția prințului William

4 iunie 2023 17:12   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Soția prințului William, Kate Middleton, a fost în centrul atenției, la nunta prințului Moștenitor Gussein al Iordaniei, care s-a căsătorit, recent cu iubirea vieții lui.

Kate Middleton a strălucit în adevăratul sens al cuvântului, în cadrul fericitului eveniment la care au participat, probabil, cele mai importante persoane din lume.

În vârstă de 41 de ani, soția prințului Willam a reușit să cucerească pe toată lumea cu două ținute care au atras atenția tuturor celor din jurul ei.

S-au asortat la eleganță

Prima dintre ele, de culoare roz, a subliniat, fără nicio urmă de îndoială gustul excelent în materie de modă al prințesei de Wales.

Și atunci când a ajuns la impresionantul palat Zahran, Kate s-a remarcat prin eleganță. Această rochie cu gât înalt, mâneci lungi, dar și volane, care face parte dintr-o colecție mai veche a designerului ibanez Elie Saab, a captat privirile tuturor celor prezenți. Ea și-a asorta ținuta cu o pereche de cercei cu diamente.

Pentru aceste eveniment monden de lux, Prințul William a ales o ținută elegantă. Fiul Regelui Charles al III-lea a optat pentru un costum de culoare bleumarin, care i-a pus în evidență statutul nobil. La gât a avut o cravată albastru deschis.

Kate este pasionată de apicultură

Nu demult, în urmă cu două săptămâni, Kate avea să atragă, încă o dată atenția, după ce s-a fotografiat îngrijind un stup de albine.

Atunci, Kate îmbrățișat pe deplin această activitate cu ocazia Zilei Mondiale a Albinelor, purtând un costum de apicultor. Cu mult curaj, Kate Middleton a fost fotografiată în timp ce se ocupa de un stup de albine, în incinta casei sale din Norfolk.

Imaginea marca Matt Porteous, fotograful regal care a realizat fotografiile oficiale de familie ale prințului William și ale lui Kate, o arată pe prințesă ridicând o placă din stupul de albine, pentru a colecta miere.

Fotografia a fost postată pe Instagram-ul Kensington Royal pentru a marca Ziua Mondială a Albinelor, alături de descrierea: „Suntem în vervă pentru Ziua Mondială a Albinelor.

Albinele sunt o parte vitală a ecosistemului nostru, iar astăzi este o ocazie excelentă de a crește gradul de conștientizare a rolului esențial pe care albinele și alți polenizatori îl joacă în menținerea sănătății oamenilor și a planetei”.

Mai multe