Katy Perry, fără lenjerie intimă pe podium! Toți au rămas șocați când au văzut-o

24 iunie 2024 13:59   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Katy Perry (39 de ani) a făcut senzație la show-ul Vogue World din Paris, duminică seară. Cântăreața americană, care se laudă cu o avere de 350 de milioane de dolari, a oferit o apariție surpriză pe podium, unde a venit îmbrăcată într-o rochie neagră din piele, cu decupaje geometrice și cu flori din voal aplicate în partea de jos.

La această ținută inedită, Katy nu a purtat lenjerie intimă. Vedeta, care a slăbit destul de mult în ultima vreme, a fost lăudată pentru apariția ei curajoasă la eveniment. O cohortă de fețe celebre a participat la evenimentul Vogue World, sold-out, care a sărbătorit 100 de ani de modă și sport în orașul emblematic. Printre invitați s-au numărat Gigi Hadid, Ciara, Maluma, Sabrina Carpenter, Emma Chamberlain, Kendall Jenner, Serena și Venus Williams, Bad Bunny și Aya Nakumura.

Cum a slăbit Katy Perry

Katy Perry a fost acuzată recent că a folosit Ozempic, un medicament utilizat pentru tratarea diabetului. Cu toate acestea, surse apropiate de vedetă au afirmat că ea a slăbit în mod natural. Cântăreața a renunțat la alimentele procesate și la alcool, urmând exemplul logodnicului ei, actorul britanic Orlando Bloom (47 de ani).

Ea adoră mâncărurile condimentate, puiul prăjit și dulciurile. Recent, a devenit mai disciplinată în ceea ce privește mâncarea și a decis să urmeze dieta lui Orlando Bloom. A făcut mai mult sport, pentru că vrea să susțină câteva spectacole de promovare a noului album, iar pentru asta și-a dorit să arate bine. Orlando a ajutat-o. Mănâncă și se antrenează exact ca el. A renunțat complet la alimentele procesate și la băuturile alcoolice.

Arată incredibil pentru că respectă cu strictețe acest stil de viață nou. Pierderea ei în greutate nu are legătură cu Ozempic sau cu alte medicamente. A muncit din greu și mănâncă sănătos!”, a declarat o sursă din anturajul lui Katy Perry, conform tabloidului britanic Daily Mail. Artista și Orlando Bloom au împreună o fetiță pe nume Daisy (3 ani).

Mai multe