Katy Perry și-a pus „copite”! În ce încălțări bizare s-a pozat

Katy Perry (39 de ani) le-a arătat fanilor latura ei sălbatică săptămâna aceasta. Luni, vedeta a împărtășit o imagine foarte sexy, realizată de fotograful britanic Jack Bridgland, în care și-a etalat silueta perfectă și abdomenul lucrat la sală. Vedeta a pozat în costum de baie, încălțată în niște cizme bizare până la coapsă, care aduc aminte de niște copite. Sutienul tricotat de culoare albă abia i-a acoperit sânii, iar Katy s-a bronzat special pentru această ședință foto.

Katy Perry, într-un costum de baie alb și încălțări lungi masive
Katy Perry s-a pozat în costum de baie și niște încălțări ciudate (Foto: Instagram)

Cântăreața americană, care se laudă cu o avere de 350 de milioane de dolari, este într-o formă fizică de invidiat, așa că nu e de mirare că se dezbracă ori de câte ori are ocazia. Fosta jurată American Idol a anunțat că va lansa o nouă melodie pe 11 iulie, intitulată „Woman's World” – primul single de pe noul ei album, potrivit Daily Mail.

Katy Perry a renunțat la rolul de jurat al emisiunii American Idol

Katy Perry a părăsit recent masa juraților de la American Idol. Ea a fost jurat timp de șapte ediții, așa că nu i-a fost deloc ușor să plece. În locul ei, s-a zvonit că ar putea veni Jelly Roll (39 de ani), un rapper și compozitor american. Cu toate acestea, Katy Perry a mărturisit anterior că noul jurat ar trebui să fie tot o femeie. „Ar fi prea mulți bărbați sincer. Dar Jolly e minunat și s-ar descurca”, a declarat ea pentru E!. În ultima emisiune în care a avut rolul de jurat, Katy Perry a purtat o rochie uriașă, imprimată cu fețele tuturor concurenților pe care i-a jurizat.

Ceilalți jurați sunt Luke Bryan (47 de ani) și Lionel Richie (74 de ani), iar gazdă este Ryan Seacrest (49 de ani).

Katy Perry este logodită cu actorul britanic Orlando Bloom (47 de ani), alături de care are o fetiță (3 ani), Daisy Dove.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
colaj antena 1 jpg
longoria1 jpg
WhatsApp Video 2024 09 23 at 14 24 00 mp4 thumbnail png
liviu varciu
"Este o nouă colaborare specială. Misha este vocea care întregește într-un mod minunat, acest cântec", spune Miță, solistul trupei Bere Gratis
mirela vaida colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net