I-a furat câinii lui Lady Gaga, iar acum e după gratii! Câți ani de închisoare a primit infractorul

4 august 2022 8:51   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

I-a răpit câinii lui Lady Gaga, iar un an mai târziu s-a trezit după gratii. Unul dintre bărbații implicați în incidentul din februarie 2021 a fost condamnat miercuri, la Los Angeles, la ani grei de închisoare, scrie CNN.

La începutul lui 2021, trei bărbaţi l-au atacat pe un angajat al cântăreţei Lady Gaga pentru a răpi câinii celebrei artiste. Patrupezii sunt din rasa Bulldog Francez. Aceștia fuseseră scoși la plimbare de un angajat al vedetei în momentul când s-a petrecut incidentul. 

Te-ar mai putea interesa și: Cele mai spectaculoase rochii de la Premiile Grammy. Lady Gaga, rafinament în alb și negru, Dua Lipa, îndrăzneață într-o ținută vintage

Cei trei suspecţi au fost acuzaţi de tentativă de ucidere şi de furt, în luna aprilie 2021. Jaylin Keyshawn White, în vârstă de 20 de ani, a pledat vinovat pentru jaf, recunoscând că a făcut parte din grupul care l-a împușcat pe Ryan Fischer, angajatul lui Lady Gaga. La jumătatea acestei săptămâni, bărbatul a primit 4 ani de închisoare.

Unul dintre bărbații care i-au furat câinii lui Lady Gaga a fost condamnat la 4 ani de închisoare

După ce l-au împușcat în piept pe angajatul vedetei, infractorii au reușit atunci să fure doi dintre câini, pe Koji şi Gustav. Cel de-al treilea cățel, pe numele de Miss Asia, a fugit în momentul atacului, iar apoi s-a întors la însoţitorul ei, care sângera în mijlocul străzii. 

Vezi și: Loredana s-a transformat în Lady Gaga! Cum a urcat pe scenă la ultimul concert VIDEO

Cunoscută atât în industria muzicală, cât și în cea cinematografică, Lady Gaga n-a stat pe gânduri și a oferit o recopensă uriașă pentru recuperarea câinilor. Artista era dispusă să plătească 500.000 de dolari.

Până la urmă, o femeie i-a adus returnat. Deși a susținut că a găsit câinii legați de un stâlp, aceasta se pare că ar fi avut o relaţie cu tatăl unuia dintre atacatori. Ea ar fi primit sarcina să colecteze recompensa în numele celor trei bărbați. A fost arestată, ulterior, de polițiști.

Lady Gaga oferise 500.000 de dolari recompensă pentru găsirea câinilor

Pe lângă condamnarea unuia dintre infractori, tot în această săptămână polițștii au reușit să-l captureze pe James Howard Jackson. Acesta a aparticipat la jaf, dar fusese eliberat după o eroare a judecătorilor, conform sursei citate. Bărbatul este reținut acum pentru tentativă de omor. 

Foarte interesant: Dorian Popa și Cheluțu, provocarea verii! Te poți alătura și tu

Așdar, un singur suspect nu a fost încă acuzat, dar important este că cei trei câini au fost recuperați. Lady Gaga este deosebit de ataşată de ei. Koji şi Gustav și Miss Asia o însoţesc frecvent pe artistă la diferite evenimente publice sau în deplasări.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe