Leo, iubita cea nouă putea să-ți fie fiică! DiCaprio s-a distrat în club cu un model de 19 ani

8 februarie 2023 13:47   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Leonardo DiCaprio (48 de ani) nu se dezminte! Celebrul actor de la Hollywood a pus ochii pe Eden Polani (19 ani), un manechin franco-israelian. Este binecunoscută preferința starului pentru femei mult mai tinere. Până acum, toate iubitele sale au avut sub 25 de ani.

Foto: Profimedia

Citește și: Leonardo DiCaprio, la agățat, după ce s-a despărțit de Camila Morrone?

Deși vârsta lui înaintează, a lor...scade! Leonardo DiCaprio a fost văzut recent alături de Eden Polani, într-un club din Detroit.

Leo și Eden au stat unul lângă altul, au vorbit și s-au bucurat de muzică”, a declarat o sursă pentru tabloidul britanic Daily Mail.

Vezi și: Leonardo DiCaprio, pălmuit 12 ore de o actriță. „A fost o noapte sălbatică”

DiCaprio preferă manechinele foarte tinere

Starul care are o avere de 300 milioane de dolari, i-ar putea fi tată noii sale cuceriri, între ei fiind o diferență de 29 de ani. Adolescenta nu era născută atunci când „Titanic” rula în cinematografe. Relația lor nu este încă oficială, însă potrivit zvonurilor, actorul este foarte interesat de tânără, relatează tabloidul britanic Daily Mail. Având în vedere că în ultimele zile Leo a fost ținta glumelor pe toate rețelele sociale, oamenii amuzându-se pe seama diferenței de vârstă dintre el și Eden, ar fi de înțeles dacă DiCaprio ar alege să nu recunoască această presupusă relație. Sau poate, cine știe, așteaptă ca Polani să mai crească...

Iată și: Cei mai bine plătiți actori în 2022! Tom Cruise, Brad Pitt și DiCaprio și-au mărit considerabil averea

Cele mai recente speculații cu privire la viața amoroasă a lui Leo vin pe fondul controverselor cu privire la obiceiurile lui de a avea doar iubite sub 25 de ani.

Se știe deja că relația cu fosta lui parteneră, Camila Morrone (25 de ani), a început în 2017 – când ea avea doar 19 ani. Leo a părăsit-o pe brunetă în vara anului trecut, atunci când aceasta a atins vârsta limită pentru el. Apoi, s-a zvonit că și-a încercat norocul cu fiica lui Lorenzo Lamas, Victoria (23 de ani), care este tot model.

Află mai multe despre: Donația lui Di Caprio pentru Ucraina e o farsă? Organizația îl dă pe brazdă pe actor!

Despre Eden nu se știu foarte multe lucruri. Este un model aflat încă la începutul carierei. S-a născut la Paris și are o mamă franțuzoaică și un tată israelian. A semnat cu mai multe agenții de modelling, printre care IT Models și Kult Models. Tânăra a fost încurajată să se apuce de modelling de când era mică, însă până de curând nu a luat în serios această meserie. A apărut pe coperta revistei Glamour Bulgaria și a participat la Săptămâna modei din Tel Aviv în 2021.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe