Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la 31 de ani. Ce postase cântărețul înainte de tragedie

17 octombrie 2024 5:54   Vedete internaționale

Cântărețul Liam Payne a murit după ce a căzut de la fereastra unui hotel din Buenos Aires, Argentina. Avea 31 de ani și devenise celebru ca membru al trupei One Direction, formată în 2010 în cadrul emisiunii-concurs „The X Factor". În urmă cu doar câteva zile înainte, Payne fusese văzut la concertul din Argentina al fostului său coleg de trupă, Niall Horan.

Cum a fost găsit decedat Liam Payne

Principalele ziare locale, La Nacion şi Clarin, au relatat, citând oficiali locali, că poliţia a fost chemată la hotelul din cartierul Palermo din capitală printr-un apel de urgenţă care menţiona „un bărbat agresiv care ar putea fi sub efectul drogurilor şi alcoolului”, notează News.ro.

Angajaţii de la ambulanţă au confirmat ulterior decesul cântăreţului, care a fost găsit într-o curte interioară a hotelului, potrivit relatărilor de presă. Artistul avea „răni foarte grave în urma căzăturii, l-am declarat mort, nu exista nicio posibilitate de resuscitare”, a declarat şeful serviciilor de urgenţă, Alberto Crescenti, la televiziunea locală.

El a adăugat că serviciile de urgenţă au fost chemate la hotelul Casa Sur după ce au primit un apel la ora locală 17.04 (23.04, ora României). O echipă a sosit şapte minute mai târziu şi „a găsit bărbatul mort, iar mai târziu am descoperit că era cântăreţ într-o formaţie”, a continuat el.

Ce a postat Liam Payne cu puţin timp înainte de tragedie

Astăzi călărim. Vom călări cai", spune el în video. Cred că o să joc din nou polo, ceea ce mă va din nou în acțiune pentru aproximativ șase săptămâni. Este atât de greu, mai ales din cauza spatelui și a gâtului meu. Durerile sunt mari, e foarte greu de făcut".

 Cum a devenit celebru la nivel mondial

Liam Payne a devenit celebru la nivel mondial ca membru al trupei pop One Direction, între timp destrămată, alături de Harry Styles, Zayn Malik, Niall Horan şi Louis Tomlinson. Trupa de băieţi şi-a început activitatea după ce s-a clasat pe locul al treilea la emisiunea de concurs muzical „X Factor” în 2010, în Marea Britanie, dar grupul s-a destrămat în 2016, membrii săi urmând proiecte diferite, inclusiv cariere solo.

După despărțirea oficială a One Direction în 2016, Liam Payne și-a început cariera solo şi experimentând cu diferite stiluri muzicale, inclusiv pop, R&B și muzică dance. În 2017, a lansat single-ul "Strip That Down", în colaborare cu rapperul Quavo, care i-a consolidat cariera solo. A continuat să lanseze mai multe piese și EP-uri, dar nu a atins în mod constant același succes global ca în perioada de activitate cu One Direction.

Liam Payne a fost foarte public în legătură cu viața sa personală. A avut o relație notabilă cu Cheryl Tweedy (fostă Cheryl Cole), cu care are un fiu, Bear Payne, născut în 2017. Cu toate acestea, cei doi s-au despărțit în 2018, iar Liam a continuat să se concentreze pe cariera sa muzicală și pe alte proiecte.

Mai multe