„Mergea să se culce cu ea”. Povestea de dragoste pe care mulți au uitat-o. Ce s-a ales de modelul venezuelean care s-a iubit cu Adrian Mutu

14 octombrie 2024 15:13   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Una dintre cele mai mediatizate relații ale lui Adrian Mutu a fost cu una dintre cele mai dorite femei din lume: modelul venezuelean Aida Yespica. Fotomodelul, originar din Venezuela, și fostul fotbalist au fost împreună în 2005, pe când Mutu juca la Juventus.

Conform presei italiene, Aida Yespica, acum în vârstă de 42 de ani, ar fi o avut o scurtă aventură cu Adrian Mutu în 2005, când acesta juca la Juventus. Ba chiar se zvonea la un moment dat că „Briliantul” s-ar fi certat cu Alexandra, prima lui soție, din cauza sexoasei.

Ea s-a mai iubit și cu alți fotbaliști celebri, precum Christian Vieri și Matteo Ferrari, ultimul fiind tatăl copilului ei, Aron. Și în prezent, fotomodelul, originar din Venezuela, continuă să fie una dintre cele mai dorite femei din lume. Aida Yespica a fost desemnată Miss Venezuela 2002. În prezent, este vedetă TV, model și actriță. În trecut, ea a participat la mai multe reality show-uri în Italia, și în seriale. Aida arată în continuare foarte bine și atrage toate privirile.

Ce s-a ales de Aida Yespica

Ea a fost în mijlocul unui scandal major atunci când a avut o aventură cu Mesut Özil, când acesta juca pentru Real Madrid, iar Jose Mourinho era antrenorul său. Într-o conversație din 2012, Florentino Perez ar fi făcut mișto de viața personală a lui Mesut. De asemenea, Jose Mourinho, pe atunci antrenorul galacticilor, nu l-a menajat pe fostul jucător german, pe vremea când acesta ar fi avut o relaţie cu Aida Yespica.

Când Özil a venit la Madrid, și-a înlocuit iubita cu un model italian din Milano. Își lua un avion privat, mergea să se culce cu ea, după care se întorcea. Relația lor a ținut până când Mourinho i-a spus că modelul acela s-a culcat cu tot vestiarul lui Inter și al lui AC Milan, inclusiv cu oamenii din staff-ul lor”, ar fi spus Florentino Perez pe înregistrare.

Mai multe