Ce superbă este fiica cea mare a lui Adrian Mutu! Adriana a venit să își viziteze tatăl celebru

Adriana, fiica cea mare a lui Adrian Mutu, a venit în România pentru a-și vizita tatăl! Tânăra este absolut superbă, iar toți fanii declară că seamănă leit cu mama sa, Consuelo Matos Gomez, fost fotomodel. Iată imaginile!

Adriana a venit să își viziteze tatăl celebru
Adriana a venit să își viziteze tatăl celebru

Ce superbă este fiica cea mare a lui Adrian Mutu!

Adrian Mutu, aka Briliantul, și-a trăit viața personală la fel de intens ca și cariera sportivă. La doar 21 de ani, a ajuns pentru prima oară în fața altarului, alături de Alexandra Dinu. Din relația lor, care a durat până în 2003, s-a născut un băiat, Mario. După despărțirea de Alexandra, Mutu și-a găsit din nou dragostea alături de Consuelo Matos Gomez, cu care a petrecut opt ani de căsnicie. Împreună, cei doi au adus pe lume două fetițe, Adriana și Maya. În prezent, Adrian Mutu este căsătorit cu Sandra Bachici, pe care a cunoscut-o prin intermediul unor prieteni, după ce o remarcase la un concurs de Miss. Împreună, cei doi au un băiețel pe nume Tiago, care aduce bucurie și armonie în familia lor.

Recent, Adriana, fiica cea mare a Briliantului, a venit în România pentru a-și revedea tatăl. Cei doi au petrecut clipe de neuitat împreună, făcând turul Bucureștiului și imortalizând momentele. Cei doi n-au ezitat și au făcut o fotografie și în fața Casei Poporului. Acest gest demonstrează legătura strânsă dintre Mutu și fiica sa, mai ales că în descrierea postării a spus: „Bine ai venit în România, iubita mea.”

Adriana Mutu are 18 ani și a absolvit liceul anul trecut, iar la festivitatea de absolvire, Adrian Mutu a fost prezent împreună cu toți copiii săi și cu actuala sa soție. Din imagini este cât se poate de limpede că Adriana este de o frumusețe răpitoare. Tânara seamănă leit cu mama sa, Consuelo, fost model, care în prezent are 51 de ani.

Culmea, anul trecut Adrian Mutu declara că relația cu fiica lui a întâmpinat niște dificultăți din cauza faptului că tânăra domnișoară și-a făcut un prieten. De acolo, cei doi au vorbit mai rar, însă vizita recentă a Adrianei confirmă faptul că iubirea dintre tată și fiică depășește orice problemă.

De ce s-a despărțit de mama fiicelor sale

În cartea sa celebră, Adrian Mutu, a vorit despre modul în care s-a cunoscut cu mama fiicelor sale. Totodată, celebrul fotbalist a fost cât se poate de sincer și a povestit și despre motivul divorțului dintre el și frumoasa Consuelo.

Adrian Mutu şi Consuelo au două fetiţe, Adriana (8 ani) şi Maya (6 ani) jpeg

„Domnișoara cu care mă vedeam venea cu o prietenă, Consuelo Matos Gomez, ministrul-consilier al Republicii Dominicane la Vatican. Ne-am cunoscut la Roma și, treptat, ne-am dat seama că între noi există o atracție.

Ce mi-a plăcut la ea? Era sensibilă, caldă. OK, eram firi foarte diferite, dar pe atunci credeam că acest lucru este benefic, pentru că urma să ne completăm. Șase, șapte luni am fost prieteni, apoi am decis să ne căsătorim.

După câțiva ani, au apărut, din păcate, divergențele între noi doi, multe dintre ele provocate de diferența de cultură. Intervenise monotonia, lucru firesc când stai mult timp împreună cu o persoană. Fiind firi opuse, relația a început să scârțâie.

A contat mult și faptul că încercam să mă întorc în țară, iar Consuelo, deși nu mi-o spunea direct, nu prea dorea acest lucru. Am semnat cu cei de la Ajaccio, acela a fost momentul în care ne-am despărțit de tot. Am rămas în relații civilizate și cu două fetițe superbe”, se arată în cartea lui Adrian Mutu, „Revenirea din infern”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Familia Regala romana, cu Alexander Nixon, Principesa Elena, Principesa Sofia, Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Ateneul Roman 18 ianuarie 2020   Daniel Angelescu Casa Majestatii Sale (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner sticle goale png
banner Emy Dragoi png
iulia vantur salman khan jpg
aida yespica adrian mutu colaj instagram  jpg
cristina siscanu madalin ionescu jpg
banner mihai morar png
Banner Adina Halas si fiul png
banner mariana moculescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net