Ce diferență colosală de vârstă este între Adrian Mutu și iubita sa, Sandra Bachici: „Recunosc că sunt gelos”

Adrian Mutu, unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din România, s-a făcut remarcat nu doar prin prisma fotbalului, ci și a vieții sale amoroase. Până la vârsta de 45 de ani a bifat două divorțuri: cel de Alexandra Dinu, în 2003, și de Consuelo Matos, care a avut loc în 2013. În prezent, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Sandra Bachici. Totuși, puțini știu care este diferența de vârstă dintre ei. 

Adrian Mutu și Sandra Bachici / foto: Social media
Adrian Mutu și Sandra Bachici / foto: Social media

Adrian Mutu se află la cel de-al treilea mariaj și este tatăl a patru copii: Mario, Adriana, Maya și Tiago. Cum se înțeleg cei doi, descoperiți din rândurile de mai jos. 

Diferența de vârstă dintre Sandra și Adrian Mutu

Adrian Mutu și Sandra Bachici au devenit soț și soție în anul 2017. În același an, cei doi au devenit părinții unui băiețel minunat, pe nume Tiago. Iubirea nu a ținut cont de vârstă, astfel că cei 14 ani care îi despart nu au stat în calea fericirii lor. 

Cum și-a cunoscut Adrian Mutu cea de-a treia soție 

În trecut, în cadrul unui podcast, Adrian Mutu vorbea despre femeia cu care formează acum o familie. Sandra are 31 de ani și de profesie este fotomodel. Se ocupă de casă și de creșterea copilului, având grijă în paralel să nu-și neglijeze cariera și proiectele pe care le are în derulare. 

Adrian și Sanda la botezul fiului lor, Tiago / foto: Social media
Adrian și Sanda la botezul fiului lor, Tiago / foto: Social media

„Pe Sandra am pus ochii când avea doar 15-16 ani și era la Miss România. Am văzut-o acolo, mi-a plăcut și am zis: «Ce fată frumoasă!». Eu eram însurat atunci, aveam 30 de ani”.

„Cu Sandra sunt de 7 ani împreună și suntem foarte fericiți. Are o înțelepciune de bănățeancă, o sensibilitate și o finețe incredibile pentru cei 28 de ani ai ei. Sandra e o ființă solară, se vede asta și pe cel mic, cum l-a crescut. Recunosc că sunt gelos.

Pe Tiago vreau să îl duc la fotbal peste un an. De la doi ani a pus piciorul pe minge, sper să mă moștenească. Îmi place să gătesc, mă relaxează. Țin minte că am pierdut odată un meci și am gătit cinci feluri, de nervi. Făcusem ardei umpluți și ciorbă de perișoare, până la cinci dimineața am stat. Se umpluse frigiderul.

În șapte ani, eu cu Sandra, nu ne-am certat niciodată. Părinții și socrii s-au mutat la București de un an, de când cu pandemia, stau lângă noi. Vin pe la noi mai mereu, ne înțelegem perfect. Mama-soacră e mână de fier în familie. Rezolvă tot!”, a mai povestit în urmă cu aproape doi ani Adrian Mutu, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
dinu maxer jpg
1 keanu reeves jpg jpeg
image png
image png
teo si jador webp
chefi la cutite jpg
banner Rebeca Rizea png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net