Cum i-a distrus Adrian Mutu restaurantul lui Roberto Cavalli! Ce legătură neștiută era între „Briliant” și regretatul designer

Roberto Cavalli, unul dintre cei mai apreciați creatori de modă, a murit în cursul zilei de vineri, la vârsta de 83 de ani. În perioada când juca la Fiorentina, Adrian Mutu l-a cunoscut pe Cavalli și chiar a fost implicat într-un incident grav, în restaurantul creatorului de modă. Cu toate acestea, italianul i-a rămas prieten fotbalistului român.

Cavalli a murit la 83 de ani / foto: Getty Images
Cavalli a murit la 83 de ani / foto: Getty Images

Adrian Mutu mai fusese implicat într-un incident similar și în anul 2006, în Constanța. Atunci, el ar fi bătut un ospătar cu o rangă învelită într-un prosop. Aproximativ 4 ani mai târziu, un incident extrem de asemănător cu acesta a avut loc la Florența, iar de această dată, Adrian Mutu s-a aflat și el în pericol.

Acest incident a avut loc pe data de 16 aprilie 2010, când, după ce a petrecut alături de soția lui de la acea vreme, Consuelo, cât și cu alți prieteni, Mutu a fost implicat într-un incident asemănător cu cel din Constanța. La ieșirea din „Cavalli Club”, se pare că doi necunoscuți i-ar fi făcut avansuri lui Consuelo, iar Adrian Mutu și prietenii săi au intervenit, încasând câteva lovituri.

„Mutu mi-a distrus restaurantul”

Atunci când Roberto Cavalli a venit în România, în 2013, el și-a amintit despre acest incident. Cu toate acestea, creatorul de modă italian nu s-a supărat pe fotbalist în urma incidentului.

„Mutu mi-a distrus restaurantul. S-a bătut pentru soția lui. Poliția a ajuns, dar n-a fost nicio problemă pentru că îl iubesc. El e un băiat atât de dificil, dar îl iubesc”, spunea creatorul de modă, potrivit gsp.ro.

În cartea sa, Mutu a povestit o altă versiune a incidentului. Potrivit acestuia, în timp ce se afla la localul „Just Cavalli”, o ceartă ar fi izbucnit între bodyguarzi și câțiva tineri acuzați că ar fi furat o geantă. Se pare că aceștia ar fi trecut de agenții de pază, iar unul dintre ei a luat un pilon de fier. Cu toate acestea, atunci când l-au văzut pe Mutu, aceștia l-au recunoscut și nu l-au atacat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
kate william profimedia 0764084002 jpg
image
image
image
image
image
image
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
image
actualitate.net
image
actualitate.net