Cât de mândru e Adrian Mutu de familia lui! Imagini rare cu toți copiii "Briliantului"! "Copiii mei îmi fac viața importantă!"

Adrian Mutu (45 de ani) e fericit! "Briliantul" are o familie numeroasă cu care se mândrește iar acum are  toți copiii alături și petrece împreună cu ei o vacanță de neuitat în Republica Dominicană, ocazie cu care își vede și cele două fiice pe care le are cu cea de-a doua soție a sa, Consuelo Matos Gomez, Maya, de 15 ani, și Adriana, care chiar azi, pe 11 iunie, împlinește frumoasa vârstă de 18 ani și devine majoră. Sandra, actuala lui soție, este alături de Adrian Mutu în frumoasa vacanță petrecută departe de țară.

"Copiii mei îmi fac viața importantă!", "Selfie time", "Familia mea", "Timp de calitate petrecut împreună cu băieții mei", sunt doar câteva dintre mesajele pe care Mutu le-a postat lângă pozele din vacanță.

Imagini de colecție cu antrenorul „de 10”

Sunt rare fotografiile cu toți copiii "Briliantului" împreună, în mod special cu cele două fiice ale sale pe care acesta le are cu Consuelo. O adevărată și mult așteptată reuniune de familie!

Și primul său băiat din căsnicia cu Alexandra Dinu, Mario, care are acum 22 de ani, și-a însoțit tatăl în Dominicană și pare să aibă o relație perfectă cu fratele lui mai mic, Tiago (6 ani) care e mai mult decât super fericit atunci când se joacă în piscina cu Mario Mutu.

Adrian Mutu și-a dorit ca toată familia lui să îi fie alături fiicei sale de 18 ani, atât de ziua ei, la majorat, dar și când termină liceul.

"Cea mare are graduation party. Termină liceul. E și ziua ei pe 11, face 18 ani. Trebuie să mergem toți, să fim alături de ea. Mergem toți. Eu, cu Sandra, cu Tiago, cu Mario. Nu trebuie să fim toată lumea lângă ea?

Gândește-te, eu am o relație cu Sandra de aproape 10 ani. E normal ca și copiii mei… Sandra s-a înțeles de la început cu fetele. Erau mici ele, aveau opt ani… Și, încet-încet, și cu copiii, când a venit Tiago, s-au văzut și… Cu Mario se cunoșteau de dinainte. Eu cred că e ceva normal și civilizat. Mai ales că ei, acum, sunt mari, 22, 18…", a spus Adrian Mutu, potrivit Fanatik.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net