Cum arată Adrian Mutu după implantul de păr făcut în Turcia. Briliantul și-a sărbătorit fiul cu fast

Ultima actualizare:

La 45 de ani, Adrian Mutu arată ca pe vremea când evolua la Chelsea. Briliantul a apărut, pentru prima oară, la ziua fiului său, Tiago, cu capul descoperit, fără a mai purta șapcă, după implantul de păr suferit în urmă cu o lună la o clinică din Turcia. 

Adrian Mutu, primele imagini după ce și-a făcut implant de păr în Turcia 

Adrian Mutu (45 de ani) a decis să-și făcă, în urmă cu o lună, un implant de păr, la o clinică cunoscută din Turcia.

Briliantul a ezitat să apară după intervenție cu capul descoperit, purtând mereu o șapcă pe vremea când încă o antrena pe CFR Cluj.

Tiago, fiul Briliantului și al Sandrei Bachici, a împlinit 7 ani

Zilele trecute, la aproximativ o lună de la intervenția suferită la clinica din Turcia, „Briliantul” a postat primele fotografii fără şapcă. 

Acesta s-a pozat mândru alături de fiul său, Tiago, şi de soţia sa, frumoasa Sandra Bachici, chiar la ziua micuțului , care a împlinit șapte anișori. 

Mutu e topit, pur și simplu, după cel de-al doilea fiu al său și i-a organizat acestuia o ditamai petrecere, unde micuțul și-a invitat colegii fotbaliști, la un loc de joacă din Cernica. 

„14 aprilie, o zi specială pentru noi, Tiago a împlinit 7 ani. Totul a fost minunat, Tiago și prietenii lui s-au distrat foarte frumos. La mulți ani, băiatul meu!”, a scris Mutu, pe pagina lui de socializare. 

Noul look al Briliantului, cu o frizură pe model periuță, aminteşte de perioada când acesta a evoluat pentru Chelsea, în anul 2003. Mutu pare a fi foarte mulțumit de rezultatele intervenției suferite în Turcia. 

Am venit până în Turcia. Începe să te lase și părul și alte lucruri. Nu mai merge. Timpul nu iartă pe nimeni. Am pus puțin păr, așa în părți. Nu ai văzut la interviuri când bate lumina cum se vede?

Zici că îl am pe Robert Niță și pe Messi pe extreme. A trecut timpul. Nu e dureros. Durează câteva ore. Eu am dormit. E o treabă migăloasă. Nu este chiar așa ușor”, declara Adrian Mutu, imediat după implantul de păr, potrivit fanatik.ro.

Adrian Mutu și-a dat demisia din funcția de antrenor la CFR Cluj, în urmă cu două săptămâni, după umilința suferită din sferturile Cupei României, 0-4 cu Corvinul Hunedoara.

„Briliantul” a declarat că nu își mai dorește să preia nicio altă echipă până în vară, deoarece dorește să ia o pauză deocamdată în ce privește activitatea sportivă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net