Cum a ajuns Adi Nartea să joace rolul lui Mutu în „Iubire cu parfum de lavandă?!”: „Eram în Asia Express când mi s-a propus rolul! Am acceptat în orb!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Adio „Lia, soția soțului meu”, bine ai venit „Iubire cu parfum de lavandă”! Antena 1 a lansat, miercuri seară, într-un cadru idilic, la Livada de lavandă, din județul Giurgiu, noul serial original cu care intenționează să dea lovitura din 31 octombrie. Șarmantul actor Adi Nartea, interpretul lui Ștefan Lungu, un fost fotbalist de la Chelsea care ne amintește de Adi Mutu, a făcut dezvăluiri în exclusivitate pentru Click! despre cum a ajuns să joace în noua producție tv.

Serialul original „Iubire cu parfum de lavandă “ va avea premiera pe 31 octombrie, la Antena 1 şi va fi difuzat joi, după penultimul episod „Lia – Soţia soţului meu” şi vineri, după ultimul episod al poveştii care a captivat milioane de telespectatori. 

Producţia, care ulterior va fi difuzată în fiecare joi şi vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, aduce în prim plan o poveste originală de iubire, în care doi oameni maturi, captivi în lumi complet diferite, au şansa unui nou început împreună, dincolo de toate greutăţile din vieţile lor.

Ştefan Lungu, personajul principal din serialul de la Antena 1, este interpretat de Adi Nartea (42 de ani). Carismaticul actor este noul Mutu de pe micile ecrane, căci rolul său este cel al unui fost fotbalist la o echipă de top din Marea Britanie ( Chelsea ), obişnuit cu ritmul vieţii luxoase de la oraş, dar divorţat şi tată de copil adolescent. 

Acesta ajunge în satul idilic în care trăieşte Anda ( interpretată de Michaela Prosan), mamă singură, medic respectat în comunitatea în care viaţa are un alt ritm. Cei doi ajung să trăiască o iubire total neaşteptată. 

Secrete întunecate, gelozii, intrigi şi minciuni de tot felul le vor sta în cale la tot pasul până îşi vor găsi drumul unul către celălalt, într-un loc în care oamenii trăiesc şi iubesc după alte reguli.

Adi Nartea, de la „Vlad” la „Iubire cu parfum de lavandă” 

Prezent la lansarea serialului de la Livada de lavandă, acolo unde au avut loc filmările noii producții de la Antena 1 coordonate de Ruxandra Ion, actorul a acordat un interviu în exclusivitate pentru Click!

Click!: Adi, cum e „Iubirea cu parfum de lavandă”, nu de alta dar tu ar trebui să știi cel mai bine…

Adi Nartea: E mov! E cu năbădăi! Ceea ce e și frumos pentru că așa și trebuie să fie. Ca să ai un scenariu atractiv nu are cum să fie simplu. 

Click!: Ce te-a atras la scenariul acesta și de ce ai acceptat rolul?!

Adi Nartea: Propunerea a venit ca un mare bonus. A venit când eram în Asia Express. Eu nu am știut decât de la echipa de producție de acolo. Diana a venit și mi-a spus și am zis: da, dar să termin ce am de făcut aici! Nu am văzut scenariul. Am acceptat în orb, cum s-ar spune. 

Eu după serialul ăla mare ( n. r: Vlad), schimbând practic trustul, cumva aveam nevoie să ies din imaginea aia destul de rigidă de Vlad. Și căutam și prin teatru și prin Asia Express să arăt lumii valența umană a lui Adi Nartea. Vroiam să arăt lumii că pot juca și altceva! 

Click!: Îți plac personajele negative sau pozitive?

Adi Nartea: Pentru orice actor rolurile negative sunt cele mai dorite și au și mai mare impact, dacă le faci bine. Dar, rolurile pozitive sunt cele mai grele. 

Click!: În serialul acesta, ai rol pozitiv sau negativ?

Adi Nartea: Nu mai există roluri negative și pozitive pentru că poveștile sunt atât de complexe în momentul acesta încât tu decizi dacă ceea a făcut personajul e rău sau este justificat. Pentru că în momentul în care e justificat nu mai e rău.

Scenariile au devenit atât de complexe, încât un personaj negativ poate să fie foarte îndrăgit și un personaj pozitiv nu. 

„Mutu, Chivu și Contra au stat la baza personajului meu”

Click!: Înțeleg că ești fost fotbalist? Ceva gen Mutu, un Mutu reinterpretat?!

Adi Nartea: Ștefan Lungu este un fost fotbalist la Chelsea și pot să spun că Mutu, Chivu, Contra au stat la baza acestui personaj, am luat de la fiecare câte ceva. Și în studiul meu de personaj, dar și în studiul scenariștilor. Scenariul e unul original românesc. 

E o provocare! Acesta a fost unul din motivele pentru care am acceptat să joc în acest serial: ritmul de filmare e foarte alert, cererile sunt la înălțime și tu trebuie să fii efectiv prompt. În momentul în care sună alarma, trebuie să fii gata, prompt și cu textul învățat.  

Click!: Cea mai grea scenă care a fost?

Adi Nartea: Sunt multe scene grele, din punct de vedere dramatic sau artistic. O scenă grea a fost o secvență de bătaie, care a fost repetată cu câteva zile înainte cu cascadori. A fost într-adevăr o zi grea. 

Sunt și scene dramatice grele, atunci când  vrei să fii credibil trebuie să te deschizi și să-ți dai frâu emoțiilor, cel mai greu e să intri în horă, cel mai greu e ritmul de filmare. E ca un tren care merge și vrei să-l prinzi, iar tu trebuie să ai viteza trenului ca să sari în el. 

Click!: Te aștepți să prindă serialul acesta în aceeași măsură în care a făcut-o Vlad?

Adi Nartea: Cu siguranță o să prindă! Dar, produsele sunt diferite. Vlad a fost diferit ca și tipologie, ca și stil. Vlad avea publicul lui. 

Sper că acest serial va avea succes pentru că e o investiție mare, sufletească, materială, de toate felurile. E un context nou pentru România, să găsești un loc de genul ăsta și să-l pui pe ecran e mare lucru și povestea originală, care este dinamică și care se dezvoltă în funcție de cum evoluează lucrurile și între noi ca oameni, ca actori. 

Protagoniștii noului serial de la Antena 1, la lansarea de la Livada de lavandă foto: Antena 1
Protagoniștii noului serial de la Antena 1, la lansarea de la Livada de lavandă foto: Antena 1

Lansarea serialului a avut loc la Livada de lavandă, în prezența protagoniștilor 

Semnat de Ruxandra Ion şi produs de Dream Film Production, serialul original „ Iubire cu parfum de lavandă” a fost lansat, miercuri seară, în prezența actorilor și a echipei de producție. 

Lansarea a avut loc chiar în locul idilic unde s-au filmat scenele din serial, la „Livada de lavandă” din județul Giurgiu. Jurnaliștii au fost aduși la petrecerea câmpenească cu mașinile de teren inscripționate cu sigla serialului și care au și fost folosite la filmările, realizate în paralel cu două echipe de producţie.

Actorii din distribuția noului serial au fost aplaudați la scenă deschisă, iar solistul Juno a interpretat melodia de pe coloana sonoră a producției de la Antena 1. 

De altfel, din distribuția serialului de la Antena 1 fac parte nume consacrate din teatru, film și televiziune, precum: Michaela Prosan ( interpreta Andei), Adi Nartea, Andreea Vasile, Bogdan Albulescu, Magda Catone, Gelu Niţu, Claudiu Istodor, Dan Chişu, Sara Ghimpu, Alexia Caras, Anca Florescu, Ciprian Teodorescu, Ella Prodan, Maria Ţăpuşă, Juno, Cătălin Gheorghe, Rădiţa Roşu, Eric Aradits, Liliana Hodorogea, Ana Turcu, Alina Florescu.

„Anda este o femeie puternică, independentă, o mamă grijulie, o leoaică gata oricând să lupte pentru teritoriul ei, care-şi trăieste viaţa departe de zgomotele marilor oraşe, într-un sat idilic, unde timpul capătă alte valenţe.

 Lumea îi  este complet dată peste cap odată cu apariţia lui Ştefan.  Pe Anda mea o descopăr treptat, încercând să-i înţeleg din mers toate resorturile care o fac să funcţioneze ca om. Vine cu situaţii de viaţă şi experienţe diferite faţă de mine şi de alte personaje pe care le-am interpretat până acum. Abia aştept s-o cunoască şi telespectatorii, începând din 31 octombrie, în fiecare joi şi vineri, la Antena 1”, a declarat Michaela Prosan, interpreta Andei, la lansarea serialului de la Antena 1. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Elisabeta la tort, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Bursucu
banner Ileana Badiu
Banner Iulia Sabbagh
Banner Laura Cosoi
image
actualitate.net
image
actualitate.net