Drama lui Nick Cave! Artistul a pierdut doi copii, în șapte ani

10 mai 2022 16:36   Vedete internaționale

Cântăreţul Nick Cave trece prin momente de coşmar. El şi-a pierdut al doilea fiu la numai 7 ani după ce i-a mai murit unul. Vestea a fost confirmată chiar de către star.

Nick Cave (64 de ani), solistul trupei de rock Bad Seeds, a anunţat că fiul lui, Jethro, de 31 de ani, a murit, duminica trecută, la 7 ani de la moartea unui alt fiu al lui, Arthur.

Jethro era fotomodel pentru casele de modă Balenciaga şi Versace, avea schizofrenie, şi a ameninţat că îşi ucide iubita. A fost şi la puşcărie, în 2018, pentru că a atacat-o pe mama sa, Beau Lazenby, în Melbourne, Australia.

Vestea tristă a fost confirmată chiar de către solistul trupei Bad Seeds: „Cu multă tristeţe, pot confirma că fiul meu, Jethro, a murit. Am fi recunoscători dacă am avea intimitate în acest moment”. 

Cave l-a mai pierdut şi pe fiul său, Arthur, în anul 2015, când acesta a căzut de pe o stâncă după ce s-a drogat, la vârsta de numai 15 ani. 

Nick Cave mai are doi copii

Jethro a murit la două zile după ce a fost eliberat din puşcărie pe cauţiune. El a pocnit-o în faţă pe mama lui, după o ceartă privitoare la ţigări, umplând-o de sânge.

În afară de cariera de fotomodel, Jethro Lazenby a mai jucat şi în filme şi avea proiecte muzicale, pentru a călca pe urmele tatălui său. 

Nick Cave a fost însurat cu Viviane Carneiro, între 1990 şi 1996, şi este căsătorit cu Susie Bick din 1999. Arthur a fost născut de Susie Bick, Jethro era rezultat dintr-o relaţie cu Beau Lazenby. 

Rockerul mai are doi copii, Earl, de 21 de ani, cu Susie Bick, şi Luke, de 31 de ani, cu Viviane Carneiro, şi o avere de 8 milioane de dolari.

        Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Mai multe