O actriță celebră a venit fără sutien pe covorul roșu! A atras toate privirile

26 aprilie 2024 14:12   Vedete internaționale

Actrița britanică Freya Allan (22 de ani) s-a asigurat că toți ochii sunt ațintiți asupra ei, atunci când a pășit pe covorul roșu, la premiera filmului „Regatul Planetei Maimuțelor”, din Londra. Vedeta, care deține o avere de 2 milioane de dolari, a venit îmbrăcată într-un body extrem de îndrăzneț, cu un decolteu adânc.

Pentru ca ansamblul să atragă și mai mult atenția, Freya a ales să nu poarte sutien. În partea de jos a fost mai „cuminte”, optând pentru o pereche de pantaloni negri cu crac larg. Actrița a adăugat la ținută o pereche de pantofi negri și eleganți, cu vârf ascuțit.

Drept accesorii, focoasa șatenă a ales niște cercei rotunzi și aurii, iar părul și la coafat în așa fel încât să pară ud. Freya Allan o interpretează pe Mae în filmul „Regatul Planetei Maimuțelor”, o tânără care se împrietenește cu Noa, un cimpanzeu vânător.

Cine este Freya Allan

Freya Allan este o actriță britanică cunoscută mai ales pentru că a interpretat-o pe Cirilla Fiona Elen Riannon în serialul Netflix „The Witcher” (2019). Freya a mai apărut și în serialul HBO „The Third Day” și filmul „Gunpowder Milkshake”. Freya Allan a urmat la Headington School, aceeași școală la care a studiat vedeta Harry Potter Emma Watson.

 În ceea ce privește castingul ei pentru cea de-a patra parte din franciza „Planet of the Apes”, Freya a spus recent că: „La interviu, mi-am spus că trebuie să dau tot ce am mai bun din mine. Așa m-am relaxat complet. Am zis că orice ar fi mă voi distra și mă voi bucura să joc acest personaj pentru cel puțin o zi.” 

Freya a mai dezvăluit că, la început, i-a fost dificil să se vadă pe marele ecran: „La premiera sezonului 1 al The Witcher când am văzut cât mi-au albit sprâncenele...Doamne! M-au făcut să arăt groaznic! Acum când mă uit în urmă nu mă deranjează deloc, dar în acel moment, când creșteam și mă transformam într-o femeie, îmi spuneam: O, Doamne, nu vreau să arăt ca un extraterestru!”.

Mai multe