P. Diddy a luat cu asalt toate reţelele de socializare din lume. Rapperul a devenit extrem de popular în mediul online

8 octombrie 2024 10:11   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Se pare că rapperul P. Diddy a devenit o senzație pe rețelele de socializare. Numele și cazul său sunt atât pe buzele tinerilor, cât și a adulților și vedetelor din întreaga lume. Pe platforma de socializare TikTok, de exemplu, Sean Diddy Combs apare aproape în fiecare filmuleț, fiecare internaut vorbind despre cazul acestuia.

Faimă, bani, discuri de platină, haine la comandă, vile, baruri, colegi de cameră și timp limitat petrecut în aer liber. Cam asta a fost viața rapperului P. Diddy, cândva unul dintre cei mai în vogă artiști de pe Coasta de Est, aflat în prezent în arest pentru acuzații de viol și trafic de persoane.

Bineînțeles, nu este prima dată când vedeta de peste Ocean ajunge pe la pușcărie, însă în celelalte cazuri a putut plăti pentru a gusta din nou aerul libertății. De asemenea, de data aceasta rapperul se pare că este în vogă pe rețelele de socializare, în special pe platforma TikTok, unde aproape fiecare internaut discută despre cazul acestuia.

Și asta nu este tot. Sean „Diddy” Combs va fi și subiectul unui documentar Netflix. Platforma de streaming, în colaborare cu 50 Cent, va prezenta acuzațiile de trafic sexual și șantaj, precum și acuzațiile de agresiune sexuală și abuz violent împotriva artistului.

P. Diddy este popular pe rețelele sociale

Petrecerile scandaloase găzduite de acesta au atras și mai mult atenția din cauza listei de invitați de top, probabil acesta fiind unul dintre motivele pentru care este în prezent pe buzele tuturor. La polul opus, alte celebrități de la Hollywood se pare că sunt extrem de supărate de ceea ce se întâmplă. Kesha, de exemplu, a schimbat versurile piesei care a făcut-o celebră „Tik Tok” și a cântat la ultimele concerte fraza „Fu*k P. Diddy”, versul original fiind „Wake up in the morning feeling like P. Diddy”.

Și anumite personalități din România au avut câteva cuvinte de spus, precum Costi Ioniță: „Să ne înțelegem. Cei de la Hollywwod au început să facă tot felul de mizerii. Au intrat în altă zonă. Până acum ne-au arătat cât de șmecheri sunt ei, ce mișto e să fii golan, să fii criminal, să fii mafiot și s-a dovedit a fi toți o adunătură de gay. Acum, vor să ne arate cât de interesant este să fi ciudat, criminal, schizofrenic. Legile lor nu mai contează. Te obișnuiesc să fii natural cu chestiile astea. E jale!”, a transmis acesta într-un videoclip publicat pe pagina sa de TikTok.

„Cei de la Hollywwod au început să facă tot felul de mizerii”

În ultimele luni, Sean „Diddy” Combs, o figură proeminentă în hip-hop, a fost vizat de numeroase plângeri pentru viol și agresiuni sexuale. El a fost arestat pe 16 septembrie într-un hotel din Manhattan și pus sub arest preventiv. Rapperul a pledat nevinovat în fața acuzațiilor de trafic pentru exploatare sexuală și șantaj.  

Mai multe