Costi Ioniță, gest neașteptat în miez de noapte. Ce face la ora 2 când toată lumea doarme și nu îl vede nimeni:„Ce credeți, m-a apucat pofta de...”

Costi Ioniță (46 de ani) e un patriot convins, așa că face tot ce trebuie pentru a  se mândri că este român.

Melodiile lui au "spart" granițele, iar Costi se recreează ori de câte ori are ocazia în munți, la aer curat, pentru a-și încărca bateriile și a se relaxa, dar are și grijă să recicleze și îi îndeamnă astfel pe toți românii să o facă.

Celebrul artist, compozitor și producător muzical, care tocmai ce s-a întors din Maroc, acolo unde a pus bazele altor colaborări muzicale de succes, este preocupat de tot ceea ce înseamnă mediu înconjurător, așa că face tot ceea ce își propune pentru a proteja natura. Costi Ioniță îndeamnă la reciclare, chiar dacă el face asta și la două noaptea, atunci când nu îl vede nimeni și este mai liber punctul de colectare.

Reciclează în creierii nopții

„Ce credeți? Este ora 2 noaptea și pe mine m-a apucat reciclarea. Chestia asta o făceam pe timpul lui Ceaușescu, oricum eram șoim al patriei, pionier.... Acum aștept să îmi dea bonul și ei zic că este pentru mediu. Oricum, la două noaptea nu e nimeni, puteți să faceți si voi dacă vreți să  avem o țară mai curată. Eu așa o simt. Simt că e bine acest lucru.

Dacă comuniștii făceau niște chestii și noi acum, de-abia după 34 de ani o facem, înseamnă că e bine. Ei gândeau bine, acum, ați văzut și voi că e jale. Forza România!", spune artistul, mulțumit cumva de schimbările care au apărut și la noi acum, în acest sens. Și nu a reciclat doar o dată, pentru că s-a întors destul de repede în locul respectiv, acolo unde s-a și filmat de altfel și a postat apoi pe Instagram și TikTok.

„M-a apucat pofta de reciclare, am venit cu mai multe sticle pentru că mi-a zis cineva că am venit doar cu o sticlă. Nu, e bere fără alcool! Hai, dacă vreți să aveți o țară curată și frumoasă, faceți și voi la fel!", a mai insistat Costi Ioniță după alte câteva zile.

Și tot de la celebrul compozitor și producător am aflat că nu mai pune gura deloc pe alcool de ani de zile, el preferând să bea un anumit tip de ceai care îi face bine, dar și multă apă plată, sănătoasă pentru organism.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
badulescu goala jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net