Costi Ioniță revine în forță pe piața muzicală! Artistul lansează o melodie despre droguri

Costi Ioniță revine în atenția fanilor săi după o pauză destul de lungă, cu un album surpriză. Cu o carieră impresionantă în industria muzicală și numeroase proiecte de succes în portofoliu, hitmaker-ul Costi promite să facă publicul „dependent” de cel mai nou single al său ce poartă numele de „No More Coca” și face parte din următorul album al artistului –  „CONSTANTIN 1.0”.

Costi Ioniță
Costi Ioniță

Cunoscut pentru versatilitatea sa muzicală, pentru sound-ul inconfundabil, dar și pentru versurile ce rămân întipărite în mintea oricărui ascultător, Costi aduce în playlisturi „No More Coca”, o piesă fresh ce îmbină ritmuri captivante și promite să devină hit. 

Costi continuă să demonstreze de ce este unul dintre cei mai influenți și inovatori artiști din industria muzicală odată cu noul single ce este și o declarație împotriva dependenței, dar și un apel la acțiune pentru o viață sănătoasă și echilibrată, iar muzica și versurile sunt compuse în totalitate de către artist.

Citește continuarea pe canal33.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net