Costi Ioniță, reacție dură după episodul Babasha de la concertul Coldplay. Adrian Despot și Maurice Munteanu au intervenit și ei în scandalul momentului

Ultima actualizare:

Se pare că un moment care a avut loc la cel mai așteptat concert al anului din România a stârnit numeroase reacții din partea fanilor, dar și din partea vedetelor. După ce spectatorii l-au huiduit pe Babasha că a cântat manele pe scenă, în deschiderea concertului Coldplay, Costi Ioniță, Adrian Despot, Maurice Munteanu și Doinița Oancea au ținut să transmită câteva cuvinte prin intermediul rețelelelor de socializare.

Reacții după ce Babasha a fost huiduit la concertul Coldplay / foto: colaj Facebook
Reacții după ce Babasha a fost huiduit la concertul Coldplay / foto: colaj Facebook

Nu puține au fost persoanele care l-au criticat pe Babasha pentru momentul din timpul concertului Coldplay. Artistul a cântat unele dintre cele mai ascultate melodii de români, dar acest lucru nu i-a oprit pe spectatori să îl huiduie.

Costi Ioniță reacționează după concertul Coldplay și episodul Babasha: „Sunt siderat cum...”

Costi Ioniță a intervenit în scandalul momentului! După ce producătorul a văzut videoclipurile publicate în mediul online, în care Babasha a urcat pe scenă, iar o parte dintre fanii trupei a început să îl huiduie, a ținut să le atragă atenția celor care l-au denigrat, fiind dezamăgit de reacțiile negative ale românilor.

„Sunt siderat cum ai noștri au putut să huiduie un artist la început de carieră, cântând alături de Coldplay un pic, 30 de secunde, manele! Băi, învățați să fiți uniți, să fiți forță, că, altfel, ne calcă toți în picioare! Felicitări, Babasha, că ai fost alături de Coldplay!”, a spus Costi Ioniță, pe pagina sa de TikTok.

Adi Despot: „Te invidiez că nu am fost eu în locul tău, să mă scald în oceanul ăla de ipocrizie”

Și Adrian Despot, solistul trupei „Vița de vie”, una dintre cele mai longevive și cunoscute trupe de rock din România, se numără printre cei care au reacționat după momentul lui Babasha la concertul Coldplay de la Arena Națională.

„1. Cea mai bună pe care am auzit-o e că «au venit Coldplay și, în zi de sărbătoare, în loc să prezinte părinților soția noastră, au prezentat amanta!».

2. Live & learn, corporate earthlings, care este cu adevărat valoarea trendului Youtube și, în general, a mult doritelor cifre pe care le produce un artist de moment în digital, singura unitate de măsură pe care o aveți la îndemână.

3. Cât despre Babasha, bravo, dude! Să cânți cum ai făcut-o, în fața unui stadion care te huiduie, it's so fckn rock'n roll încât n-are cum să nu fie bine. Ba chiar te invidiez că nu am fost eu în locul tău, să mă scald în oceanul ăla de ipocrizie”, este mesajul publicat de Adrian Despot, pe contul său personal de Facebook.

Maurice Munteanu: „Mi-aș dori foarte tare să cred că cei 60.000 de oameni care ...”

Maurice Munteanu a scos în evidență mesajul afișat de către trupa Coldplay la finalul concertului „Believe in love” („Crede în iubire” n.r) și că Babasha a fost invitatul lui Chris Martin: «Believe in love!» a fost mesajul afișat aseară la finalul concertului Coldplay. Mi-aș dori foarte tare să cred că cei 60.000 de oameni care l-au huiduit pe băiatul ăla nu sunt rasiști, ci că doar voiau să asculte altceva. Deși, până la urmă, era invitatul lui Chris Martin. Azi, când Europa e cucerită din nou de fașciști, mi se pare extrem de periculos să te manifești așa. Nu vreau să știu ce a fost în sufletul băiatului huiduit!”, a scris Maurice Munteanu, pe Instagram.

Doinița Oancea: „Am dovedit că suntem o țară de ...”

De asemenea, Donița Oancea a transmis și ea câteva cuvinte: „Am văzut nebunia asta cu Babasha. Măi, oameni buni, de când nu ascultați voi manele? Nu vă supărați pe mine că vă întreb. Rupeți manelele în două. Toți! (...) În primul rând, a fost o oportunitate pentru un copil. O oportunitate pe care voi ar fi trebuit să o aclamați, să o aplaudați sau să nu faceți absolut niciun gest dacă nu vă plăcea. Nu ați fi vrut să fiți în locul lui să simțiți ce a simțit copilul ăsta aseară. Cred că i-ați lăsat o amprentă foarte urâtă în suflet cu gestul pe care l-ați făcut.

Doi la mână, consider că ne-am făcut de râs. Trei, consider că am dovedit că suntem o țară de rasiști, poate, și de ipocriți. Noi între noi ne urâm, da păi alții, cum să nu ne urască pe noi românii”, a transmis și Doinița Oancea, pe Instagram.

Alte reacții

De cealaltă parte, Mihai Dinu, realizator Radio Europa FM, este de părere că nu este o rușine că Babasha a fost huiduit de români, iar cei care au cumpărat bilet la concertul Coldplay au avut tot dreptul să o facă:

„Mda, măcar rămâne memorabil pentru toți concertul. Ba rușine Coldplay, ba rușine că cine-i băeatu’ ăla, ba rușine că săracu’ om a fost huiduit și nu-i așa, «rușinea face minuni».

Un concert e un act artistit, poate fi bun, rău, dar atât timp cât nu trece de niște bariere ale bunului simț, nu văd unde e rușinea. Omu’ n-a injurat, nu și-a băgat, a fost pe dor si jale. Ne putem da cu părerea, dar habar nu avem cum s-a luat decizia și cum s-a ajuns la situația asta. Cei care sunt familiarizați cu ultimul an de turneu Coldplay, știu că trupa invită, integrat în show-ul său, un artist local. Ăsta a fost la noi, nu vă mai flexați cu rușine și alte epitete.

Acum nu văd nicio rușine nici în faptul că juma de stadion a huiduit. S-o lăsăm mai ușor pe asta cu elitele, Coldplay nu-i neapărat pentru elite, e pentru stadioane. Dar… Oamenii au plătit bilet, au dreptul s-o facă. Să știți că se fluieră și la Scala din Milano”, a scris Mihai Dinu, pe pagina sa de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furtuna ploaie soare canicula FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Mirela Vaida, vacanță romantică cu soțul în Italia
emily burghelea jpg
banner Doina Teodoru png
Banner Petrișor Tănase
kanye west profimedia jpg
banner ileana stana ionescu png
megan thee stallion profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net