Costi Ioniță s-a transformat în „Regele TikTok-ului"! De aseară i se spune "Tata Omida": „Se fac 200 de preluări, pe oră!”

#Exclusiv Click!

Costi Ioniță a devenit viral pe internet și s-a transformat dintr-o dată în "Regele TikTok-ului". Susținător al Echipei Naționale a României, celebrul artist și compozitor a dat un pronostic de 1-1 înainte de meciul României cu Slovacia și iată că scorul de 1-1 a fost până la urmă corect și exact așa cum a gândit artistul care și-a făcut deja un nume internațional.

"Tricolorii s-au calificat în optimile de finală de la EURO 2024, iar Costi Ioniță a ajuns peste tot pe social media!

Fraților, am zis 1-1, ne calificăm, Forță! Predicția mea s-a adeverit! Melodia "Haide Opa România", compusă de mine, un feat. Costi&Vlăduța Lupău&Culiță Sterp a devenit virală și Imnul Naționalei pe TikTok. Toată lumea o ascultă și dansează pe ea. Mai toți românii o folosesc, ceea ce mă bucură și mă face mândru, pentru că a ajuns în trending!

Pe piesa asta mai este și un prieten foarte bun, Baboiash, Stelu Pandelescu, Mexicanu, pe acordeon. Momentan este hitul României! Se fac 100-200 de videoclipuri, adică de preluări, pe oră! Toți românii din toată lumea se postează cu melodia asta! A prins piesa asta! Oamenii se regăsesc în acest gen de muzică, melodia asta emană un sentiment aparte, forță aia mare românească!", spune Costi Ioniță, încântat de faptul că piesele sale sunt iubite și ascultate de românii de pretutindeni.

După ce piesa "Haide Opa România" s-a transformat în adevăratul imn al tuturor românilor, a doua melodie cu care Costi Ioniță a făcut furori pe TikTok este "Mare e lumea", tot compusă de el, care a ajuns, de asemenea, la sufletul conaționalilor săi.

Și Doctor Costi a devenit viral 

Pentru că a fost singurul care a dat scorul corect la meciul Slovacia-România, Costi Ioniță a devenit și el viral pe TikTok, iar iubitorii fotbalului îl laudă pentru că a avut dreptate. Și dacă tot a "ghicit" scorul celui mai recent meci jucat aseară de România, Costi s-a ales cu o nouă poreclă din partea prietenilor și admiratorilor săi, care au început să îi spună deja "Tata Omida", lucru care îl distrează maxim pe artist.

Pe lângă piesă, am devenit viral și eu pentru că sunt singurul care a dat pronosticul de  1-1 pentru acest meci. Îmi dau admiratorii mesaj și prietenii și mi spun "Tata Omida" sau " Erai bun la pariuri", sau pentru piesa care a rupt pe TikTok: "Ce impact are, e un video cu 676.000 de vizualizări la melodie". Când e să se întâmple, se întâmplă când nici nu te aștepți!", a mai adăugat Costi Ioniță care se bucură  de un imens succes internațional, mai ales de când a început să colaboreze cu Shaggy, Mohombi, Bob Sinclair, Faydee, Kat DeLuna, Pitbull și a dat lovitura în America, pregătind noi colaborări muzicale de top.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ryanair avion jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Kate Middleton Foto Profimedia (2) jpg
image png
image png
andreea mantea 2 jpg
carmen tanase al pacino jpg
film pixabay jpg
Babasha jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net