Costi Ioniță, extrem de apreciat în Dubai! Celebrul artist și compozitor pregătește un proiect cu Iulia Vântur! Ar mai cânta sau nu cu Mihai Trăistariu?

#Exclusiv Click!

Costi Ioniță (46 de ani) e pus pe treabă. Celebrul artist și compozitor a fost în Dubai, acolo unde s-a întâlnit cu mai mulți artiști internaționali, printre care chiar Jason Derulo, dar și Iulia Vântur, care a cântat în Dubai la un super festival organizat în Emirate.

Costi Ioniță are două piese pe val, care au ajuns în topuri și știe exact ce muzică se pretează și se ascultă la momentul actual.  Despre Shaggy, proiectele cu Iulia Vântur, și dacă mai este dispus să cânte cu Mihai Trăistariu, fostul său coleg de trupă de la Valahia, Costi Ioniță a avut multe de spus pentru Click!

Ești prieten bun cu Shaggy, „Balance&Brace” a prins tare bine. Când îl mai aduci în România, ce l-ai învățat să mănânce românește?

Pe 21 mai am lansat un album, se numește Constantin 1.0, cu 21 de piese, printre care și două colaborări cu Shaggy. Una, „Balance&Brace” și a doua, „Pretty Woman”, care se difuzează mai peste tot în lume. A început să se difuzeze la toate radio-urile, inclusiv în România, cu excepția unui radio, dar nu este niciun fel de problemă. E ok și asta. Și, într-adevăr, aceste două colaborări funcționează foarte bine. „Pretty Woman” este în colaborare cu Boy Spice, unul dintre cei mai virali artiști africani ai momentului, și, de asemenea, Conscience, care este unul dintre cei mai virali din Caraibe. Deci, “Pretty Woman” este Costi featuring Shaggy, Boy Spice and Conscience. Este o piesă superbă despre o femeie frumoasă, că suntem îndrăgostiți de ea. Este ceva foarte fain și chiar vă invit să o ascultați. La fel și “Balance&Brace”, care are un challenge, un freeze. “Stop! Don’t move!”. Și e chiar foarte interesant, se pune în cluburi, adică acolo toată lumea trebuie să stea exact în poziția în care a rămas. E foarte tare. Nu știu când o să-l mai aduc în România, când o să mai aibă concert, când… o să mai vedem acest lucru. Oricum, îi place foarte mult România, a fost tratat aici foarte frumos. De altfel, se știe că românii sunt ospitalieri și ne ocupăm frumos de străini. Ați văzut și voi, și de Coldplay ne-am ocupat frumos. Dar în fine, nu a fost huiduit Coldplay, a fost așa huiduit momentul în sine, nu vreau să mai revin.Ideea este că ne înțelepțim și noi și mergem înainte. Suntem un popor totuși frumos, le avem cu ale noastre, dar nu e nimic rău în toată treaba asta. Trebuie să învățăm și să evoluăm în tot.

Ce i-ai spune acum lui Babasha dacă ar fi în fața ta?

L-am felicitat oricum, i-am ținut partea, am și făcut câteva video-uri pe TikTok și pe media. Am dat câteva interviuri pentru el, pentru că ce s-a întâmplat nu mi-a plăcut.  Acum, ce s-a întâmplat este o lecție pentru toți. Este o lecție și pentru Coldplay. Și pentru noi este o lecție. Am învățat cum stă treaba și mergem înainte. Nu suntem perfecți, dar învățăm în continuare. Babasha o să meargă cu proiectele lui și ce are de făcut. Copilul este cu bun simț, este talentat, are super potențial și, clar, va fi un exponent al generației lui. Nici nu se pune problema!

Ce face Costi Ioniță, în Dubai?

În Dubai mă voi întâlni cu câțiva artiști mari, internaționali. Mă întâlnesc cu ceva artiști din  Arabia, Orient, India și așa mai departe. Voi știți că îmi place să colaborez cu oameni de peste tot în lume. Pentru mine nu contează genul muzical, eu sunt muzician și, înainte de toate, contează vibe-ul și pot aborda absolut orice gen și să vă reprezint cu succes pe voi, românii. Sunt mândru că sunt român, că fac parte de pe meleagurile acestea dunărene, carpato-danubiano-pontic, și suntem speciali ca și popor chiar dacă mai avem derapaje de genul ăsta, învățăm!  Până la urmă nu a murit nimeni. E foarte bine pentru toți tot ceea ce se întâmplă. Nu e nimic greșit.

Am văzut că te-ai întâlnit cu Iulia Vântur în Dubai. Aveți o conexiune frumoasă și vă leagă o prietenie la fel de frumoasă. Puneți la cale un proiect împreună?

Da. Cu Iulia sunt foarte bun prieten. Este o fată extraordinară, un artist foarte cunoscut în India. Românii habar nu au despre cât de tare este ea acolo, este foarte iubită, da, o să gândim la un proiect foarte frumos, în colaborare cu ceva artiști din Middle East și cu ea. Merită! Este extraordinară și vă reprezintă și ea cu succes, este o româncă extraordinară!

Te-ai gândit la posibilitatea de a scoate un hit cu fostul tău coleg de trupă de la Valahia, Mihai Trăistariu?

Pe Mihai Trăistariu îl stimez foarte mult. Este un artist desăvârșit. O voce masculină, deci pe stilul lui muzical, este cel mai tare. E cel mai tare în România, vorbesc serios. De atunci, de când l-am auzit prima dată, în ‘97 sau ’96, la Mamaia, am zis, “wow”, e ceva deosebit. Și am mai lucrat în ultimii 3 ani sau 2 ani, în perioada pandemiei, chiar am scos și niște colinde. Este foarte tare, foarte talentat acest Mihai Trăistariu. Și bineînțeles, dacă o să mai existe oportunitatea, cu mare drag, este fostul meu coleg, am copilărit împreună, aș putea spune, am crescut împreună și ne-am făcut mari împreună. Cu mare drag, este un om extraordinar.

Ce muzică românească asculți? Ce artiști de la noi îți plac? Cine crezi că nu mai are loc pe piață?

Are loc toată lumea pe piață. Important e să faci muzică bună. Nu mai contează nici culoarea pielii, am spus, nu contează nici genul muzical. Dacă muzica este bună și prinde în inimile oamenilor, asta contează. Deci, are loc toată lumea, credeți-mă! Și muzică veche, și nouă, și manele, și trap, și orice. Are loc toată lumea. Important este mesajul pe care îl transmiteți. Mai presus decât tot. Dacă transmiteți un mesaj benefic, atunci va veni înspre voi o energie benefică. Dacă transmiți pe nenorociri, trebuie să te aștepți la asta. E clar.Am dat eu câteva exemple cu niște frecvențe. Puteți să vă uitați la niște TikTok-uri de-ale mele. În fine, nu vreau să dezvolt acum subiectul pe partea asta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
vedete revelion colaj instagram jpg
8777996los angeles hollywood sign jpg
alin oprea medana larisa uta jpg
vedete romanesti colaj instagram jpg
Banner Marina Almășan
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
colaj antena 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net