Andreea Bostănică și-a sărbătorit ziua într-un lux de nedescris la Paris! Cu cine s-ar iubi Regina TikTok-ului? „Sunt cea mai fericită fată”

Ultima actualizare:

Este supra-numită Regina TikTok-ului și la doar 20 de ani trăiește ca o prințesă. Andreea Bostănică și-a sărbătorit ziua de naștere la Paris. Frumoasa brunetă s-a lăfăit în lux și s-a pozat de la balconul hotelului cu cadourile de firmă în brațe. 

Andreea Bostănică a împlinit 20 de ani! 

Andreea Bostănică se bucură în ultima vreme de un succes enorm în mediul on-line. Frumoasa bruneta de peste Prut a ajuns să ducă o viață de lux departe de România, pe baza câștigurilor ei imense din TikTik și Instagam. 

Cunoscuta brunetă a împlinit 20 de ani și cum îi stă bine unei influencerițe de succes a plecat să sărbătorească la Paris. Și nu oriunde, ci într-un hotel de lux cu vedere directă spre Turnul Eiffel. Încă de la miezul nopții, bruneta a avut parte de surprize care au lăsat-o și pe ea cu gura căscată. 

Întreg apartamentul din hotelul de lux unde a fost cazată influencerița a fost decorat cu zeci de baloane roșii în formă de inimă, flori, iar balconul care avea vedere către Turnul Eiffel era și el decorat cu flori albe și zeci de lumânări. 

Într-un colț al balconului, o așteptau mai multe cadouri de la un cunoscut brand de lux. Andreea a rămas mută de uimire, a filmat toată supriza și a pus-o pe rețelele de socializare. 

„Sunt cea mai fericită fată din lume”, a scris Andreea Bostănică, după ce a postat unul dintre videoclipurile pe care le-a făcut publice pe Instagram.

Are un iubit arab? Ce zice Bostănică? 

Tot de ziua ei, influencerița a anunțat că și-a cumpărat casa visurilor ei. Andreea a și a postat primele imagini cu noua locuință, pe contul de Instagram. 

„La mulți ani mie! Sunt atât de fericită că mi-am cumpărat casa visurilor la 20 de ani. Cea mai frumoasă zi de naștere”, a spus Bostănică, pe contul ei de socializare.

Cum tot își etalează cu ostentație luxul in care se scaldă și cadourile de firmă primite pe rețelele de socializare, fanii au speculat că tânăra influenceriță are un iubit arab, plin de bani. 

Bostănică le-a dat, însă, imediat replica: 

„Filmulețele astea care circulă pe internet că sunt împreună, că am un iubit arab. Asta nu înseamnă că persoana care stă pe scaun lângă mine este iubitul meu sau sunt într-o relație cu el, adică eu dacă mă așez acum pe scaun în restaurant și este un băiat lângă mine, asta înseamnă că eu am o relație cu el? 

Asta mi se pare foarte amuzant, sincer. Și încă o dată. Îmi pare foarte rău că aveți niște standarde atât de joase”, a mărturisit Andreea Bostănică, pe canalul ei de YouTube.

Andreea Bostănică, supra-numită „Regina TikTok-ului”! A strâns o avere din cariera on-line

Andreea Bostănică are doar 19 ani și 3,6 milioane de urmăritori pe contul de Instagram. Este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate creatoare de conținut din România și din Republica Moldova. 

Supranumită „Regina TikTok-ului”, influencerița se bucură de un succes imens în mediul on-line, devenind un idol pentru tinerii care o urmăresc în număr foarte mare. 

Frumoasa influenceriță a reușit la doar 19 ani să stângă o avere din câștigurile din mediul on-line. Ea deține mai multe proprietăți în Chișinău și la București, plus un bolid de lux, cu care a făcut ravagii pe rețelele de socializare.

Andreea și-a început activitatea de vlogger în anul 2017, pe vremea când avea doar 13 ani. Ulterior, ea și-a deschis un cont pe platforma TikTok, fiind urmărită, în prezent, de peste 5 milioane de internauți. Pe lângă cariera din mediul on-line, creatoarea de conținut a lansat mai multe piese, între care „Dă Play’, „Swipe Up’ sau „Uit de noi”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
Adrian Daminescu şi soţia lui Dana cred în miracole jpeg
zendaya saptamana modei paris profimedia jpg
tamara buciuceanu botez jpeg
angelina jolie gettyimages jpg
Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost nășiți de Mădălin Ionescu și de Cristina Șișcanu jpeg
Banner Alin Oprea
Banner Radhu și Laura Zapata
image
actualitate.net
image
actualitate.net