Paradă de sâni goi, la Săptămâna Modei de la Paris

25 septembrie 2024 14:23   Vedete internaționale

A fost ploaie de vedete la prezentările recente ce au avut loc la Săptămâna Modei de la Paris, care se desfășoară în perioada 23 septembrie – 1 octombrie. Divele au renunțat la inhibiții și la...sutiene.

Divele care venit fără sutien, la Săptămâna Modei de la Paris

Zoë Kravitz (35 de ani) a făcut furori pe covorul roșu, marți, după ce a venit îmbrăcată într-o rochie mini, de culoare neagră, care i-a lăsat la vedere sânii goi și lenjeria intimă. Ea și-a completat ținuta din dantelă cu o pereche de pantofi cu botul ascuțit. La acest eveniment, Zoë a ales un machiaj natural, care i-a scos în evidență trăsăturile naturale. 

Nici stilista Jen Ceballos (31 de ani) nu s-a lăsat mai prejos. Ea a purtat o ținută aparent „cuminte”, formată dintr-o bluză de culoare bej și o fustă midi albastră. Ce a atras atenția a fost faptul că influencerița și-a „uitat” sutienul acasă. Jen a purtat și o curea subțire în talie, o pereche de sandale aurii cu catareme negre și cercei de culoare mov. 

Modelul australian Abbey Lee (37 de ani) a întors toate privirile, la prezentarea Yves Saint Laurent. Vedeta a venit îmbrăcată într-o rochie lungă de culoare maro, extrem de transparentă, care i-a lăsat la vedere sânii goi. Abbey Lee și-a completat ținuta cu o geantă vișinie semnată de Yves Saint Laurent.

Ultima, dar nu cea din urmă a fost Amelia Gray Hamlin (23 de ani), care a optat pentru o ținută extrem de sexy, formată dintr-un maiou transparent și o fustă neagră din piele. Modelul și-a completat ansamblul cu o haină de blană maro și pantofi cu tocul ascuțit.

Mai multe