Amber Heard, concediată din filmul Aquaman 2? Petiția a strâns trei milioane de semnături!

2 mai 2022 18:17   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actrița Amber Heard ar putea rămâne fără proiecte! O petiție care cere eliminarea ei din noul film Aquaman 2 a ajuns la trei milioane de semnături. În tot acest timp, ea și fostul soț, Johnny Depp, „se bat” în continuare în instanță.

Imediat cum a fost acuzat de abuz domestic de către Amber Heard, actorul Johnny Depp și-a pierdut majoritatea proiectelor cinematografice, iar fanii săi au fost de-a dreptul furioși. În prezent, Johnny și Amber Heard sunt în continuare în proces, după ce actorul a acuzat-o, astfel, de defăimare.

La rândul său, Johnny susține că Amber ar fi fost, de fapt, cea care l-a abuzat în timpul mariajului lor, aducând dovezi în instanță în acest sens. Cu toate acestea, actrița nu a fost încă eliminată din proiectele sale cinematografice.

Petiția care cere eliminarea lui Amber Heard din Aquaman 2, semnată de 3 milioane de persoane

Nu pentru mult timp, însă. O petiție care cere eliminarea ei din continuarea filmului Aquaman a ajuns deja la 3 milioane de semnături! Astfel, producătorii Aquaman 2 ar putea lua în calcul înlocuirea actriței, informează Daily Mail.

Amber Heard s-a confruntat, la rândul ei, cu acuzații de abuz domestic, Johnny Depp dând-o în judecată într-un proces de 50 de milioane de dolari, susținând că actrița l-a defăimat și i-a distrus cariera. Johnny a fost numit și în tabloide „cel care își bate soția”, pe fondul acuzațiilor lui Amber, iar la scurt timp și-a pierdut și proiectele. 

În timpul procesului în desfășurare, Johnny Depp a adus dovezi cu privire la comportamentul abuziv al lui Amber Heard din timpul relației lor tumultoase. Afirmațiile au determinat-o pe actriță să-și concedieze echipa de PR, după ce mai multe tabloide, dar și majoritatea internauților de pe rețelele de socializare, s-au întors împotriva ei și au acuzat-o de minciună. Amber Heard l-a dat în judecată la rândul ei pe Depp, pentru 100 de milioane de dolari.

Citește și: Amber Heard, analizată de un psiholog clinician: «Suferă de tulburare de personalitate de tip Borderline»

Ce spune textul petiției împotriva lui Amber Heard

,,Amber Heard l-a abuzat domestic pe de Johnny Depp. În procesul său, Johnny Depp descrie mai multe incidente de abuz domestic pe care le-a suferit din cauza soției sale de atunci, Amber Heard, inclusiv un incident în care aceasta l-a lovit de două ori în față și altul în care i-a tăiat degetul cu o sticlă, acesta fiind reatașat chirurgical.

De asemenea, Amber Heard a fost arestată în 2009 pentru că a abuzat domestic o fostă parteneră. De la divorțul lui Heard de Johnny Depp, ea a făcut tot posibilul pentru a-l ruina, relatând incidente false în care cel abuzat a fost, de fapt, Johnny Depp. Ea a mințit și a creat relatări false, făcându-l pe el să pară cel care a abuzat-o.

Bărbații sunt victimele abuzului domestic, la fel ca și femeile. Acest lucru trebuie recunoscut și trebuie luate măsuri pentru a fi prevenit. Luați decizia corectă și eliminați-o Amber Heard din Aquaman 2!”, se arată în petiție, care a ajuns deja la trei milioane de semnături.

Citește și: Johnny Depp, noi declarații uimitoare în procesul cu Amber Heard

Johnny Depp și-a pierdut proiectele cinematografice, după ce a fost acuzat de abuz domestic

Amintim că Johnny Depp a fost exclus din cel de-al șaselea film „Pirații din Caraibe”,  acolo unde actorul interpreta celebrul rol al căpitanului Jack Sparrow, după ce Heard a susținut că a abuzat-o. De asemenea, Johnny a fost înlăturat și din filmul „Fantastic Beasts”, o continuare a seriei „Harry Potter”.

Acum, internauții cer ca și Amber Heard să piardă rolul prințesei Mera din Aquaman 2, deoarece dovezile indică faptul că ea l-a abuzat pe Johnny Depp, în timpul mariajului lor.

Cei doi s-au căsătorit în 2015, iar în 2017 a fost pronunțat divorțul. În urma despărțirii lor s-a iscat un întreg scandal, cu multiple acuzații de ambele părți, care nu s-a finalizat nici în prezent.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe