Piers Morgan o atacă pe Meghan Markle: «O ipocrită împuțită»

8 ianuarie 2022 9:42   Vedete internaționale

Fostul prezentator Good Morning Britain, Piers Morgan, a atacat-o iar pe Meghan Markle, susținând că ducesa de Sussex va avea „o surpriză foarte neplăcută când voi reveni”. Acesta susține că soția prințului Harry i-a stricat reputația.

Piers Morgan pare că nu s-a învățat minte. Fostul prezentator TV a criticat-o pe Meghan Markle și a acuzat-o pe ducesa că a încercat să-i strice reputația, după refuzul acestuia de a-și cere scuze pentru comentariile sale despre interviul ei cu Oprah de anul trecut.

Piers Morgan a fost dat afară din emisiunea Good Morning Britain după ce a refuzat să-și ceară scuze pentru că a spus că nu „crede” relatarea lui Meghan Markle despre timpul petrecut la Palat alături de familia regală britanică.

Piers susține că decizia a fost influențată de faptul că Meghan a contactat personal ITV pentru a se plânge de observațiile sale.

Prezentatorul de 56 de ani i-a răspuns acum pe Meghan, calificând-o drept «ipocrită împuțită» și a susținut că îi va cere socoteală atât ei, cât și pe prințului Harry.

Piers Morgan susține că Meghan Markle va avea parte de o surpriză

Într-un interviu acordat tabloidului britanic The Sun, el a spus: «Micuța prințesă Pinocchio a făcut tot posibilul să-mi strice complet reputația și va avea o surpriză foarte neplăcută când voi reînvia, ca Lazăr, din bârlogul meu. A fost o experiență destul de dureroasă pentru mine la Good Morning Britain, dar acum lucrez undeva unde sunt liber să-mi exprim părerile»

Piers a plecat din platoul emisiunii Good Morning Britain, în direct, după ce s-a certat cu meteorologii Alex Beresford în urma interviului lui Meghan și Harry cu Oprah Winfrey.

Câteva ore mai târziu, a fost concediat din emisiune, deoarece s-a raportat că Meghan Markle „a depus oficial o plângere” la ITV cu privire la comentariile sale, exprimându-și îngrijorarea că s-ar putea dovedi dăunătoare celor care se luptă cu sănătatea mintală.

Într-un articol publicat în rubrica sa din Sun, Piers și-a intervievat pe el însuși și și-a amintit câteva dintre cele mai importante momente ale lungii sale cariere. El a mai spus că Meghan s-a îndrăgostit odată de el, susținând că i-a dat mesaje și că a vorbit cu ea „câteva luni”, cu mult înainte ca ea să se alăture familiei regale.

Mai multe