Prima apariție a Sandrei Bullock după moartea iubitului său, Bryan Randall. Vedeta este de nerecunoscut

27 octombrie 2023 11:08   Vedete internaționale

După trista pierdere a partenerului său de viață, Sandra Bullock a fost în sfârșit văzută în public! Actrița în vârstă de 59 de ani a fost suprinsă plimbându-se alături de fiica sa prin Los Angeles. La aproape 3 luni după ce iubitul actriței, Bryan Randall, a decedat vedeta se pare că este extrem de afectată în continuare. Vedeta este de nerecunoscut.

Prima apariție a Sandrei Bullock după moartea lui Bryan Randall. Este de nerecunoscut.

Sandra Bullock trece cu greu prin perioada de doliu după ce partenerul său de viață, Bryan Randall a murit în luna august a acestui an. Cei doi au fost împreună câțiva ani, nu au avut copii însă dragostea lor a fost una extrem de puternică. Totuși, iată că soarta a avut alte planuri, iar Bryan s-a îmbolnăvit de o grea boală care l-a răpit de lângă Sandra, în ciuda eforturilor de a-l salva. La aproape 3 luni de la această tragedie reporterii au reușit să o surprindă în public pe actriță, potrivit Daily Mail. 

Aceasta s-a plimbat alături de fiica sa pe străzile din Los Angeles, fiind însoțite de un bodyguard. Sandra Bullock a purtat un top alb, un palton cafeniu și pantaloni negri, asortați cu adidași și o geantă neagră. Totuși, pe chipul său se putea citi ușor durerea, aceasta fiind încă foarte afectată de moartea lui Bryan. 

Bryan Randall a suferit de scleroza laterală amiotrofică

Bryan Randall a murit pe data de 5 august, după o lungă luptă cu scleroza laterală amiotrofică (SLA), cunoscută și sub numele de boala Lou Gehrig. Bărbatul a dus acastă suferință timp de 3 ani până când, din păcate, boala l-a luat de lângă cei dragi la vârsta de 57 de ani. Familia este cea care a făcut publică această veste cumplită potrivit unui comunicat pentru revista PEOPLE:

Cu mare tristețe împărtășim faptul că, pe 5 august, Bryan Randall a încetat din viață în mod pașnic după o luptă de trei ani cu SLA. Bryan a ales de timpuriu să păstreze privată călătoria sa cu SLA, iar noi, cei care am avut grijă de el, am făcut tot ce am putut pentru a-i onora cererea. Suntem extrem de recunoscători medicilor neobosiți care au navigat cu noi prin peisajul acestei boli și asistentelor uimitoare care au devenit colegele noastre de cameră, sacrificându-și adesea propriile familii pentru a fi alături de a noastră. În acest moment, cerem intimitate pentru a jeli și pentru a ne împăca cu imposibilitatea de a ne lua rămas bun de la Bryan", se arată în mesajul transmis de familia sa.

În presă s-a speculat că cei doi s-au despărțit anul trecut, când de fapt, în tot acest timp, Sandra a luat o pauză de la carieră pentru a se ocupa de cel pe care l-a considerat „dragostea vieții sale”.

Un producător de top de la Hollywood a declarat pentru Page Six: „Nu cred că oamenii știau că Sandra a plecat de fapt să aibă grijă de Bryan". Mai mult, producătorul a declarat că se simte foarte afectat față de suferința prin care Sandra a trecut la acel moment. Nici măcar agenții care colaborează cu îndrăgita artistă nu au făcut declarații cu privire la aparițiile tot mai rare ale artistei, încercând să o protejeze.

Cum s-au cunoscut Sandra și Bryan

Bullock l-a întâlnit prima dată pe Randall în 2015, când acesta a fost angajat să fotografieze ziua de naștere a fiului ei adoptiv Louis. Povestea de dragoste a cuplului a deccurs rapid și au început să afișeze public doar câteva luni mai târziu, participând împreună la nunta prietenei sale Jennifer Aniston cu Justin Theroux în luna august a aceluiași an. Împreună cu Louis, Bullock a adoptat-o și pe fiica ei, Laila, în decembrie 2015. La rândul său, Randall a avut o fiică mai mare pe nume Skylar dintr-o relație anterioară.

Mai multe