A murit iubitul Sandrei Bullock! De ce boală suferea Bryan Randall

Partenerul Sandrei Bullock a murit! Bryan Randall, cel cu care a început o relație acum câțiva ani a decedat în urma unei lungi lupte cu o boală grea. Bărbatul și-a dus suferința în tăcere. Unde a fost Sandra Bullock în acest timp?

A murit partenerul de viață al Sandrei Bullock
A murit partenerul de viață al Sandrei Bullock

A murit partenerul de viață al Sandrei Bullock

Bryan Randall a murit pe data de 5 august, după o lungă luptă cu scleroza laterală amiotrofică (SLA), cunoscută și sub numele de boala Lou Gehrig. Bărbatul a dus acastă suferință timp de 3 ani până când, din păcate, boala l-a luat de lângă cei dragi la vârsta de 57 de ani. Familia este cea care a făcut publică această veste cumplită potrivit unui comunicat pentru revista PEOPLE:

Cu mare tristețe împărtășim faptul că, pe 5 august, Bryan Randall a încetat din viață în mod pașnic după o luptă de trei ani cu ALS. Bryan a ales de timpuriu să păstreze privată călătoria sa cu ALS, iar noi, cei care am avut grijă de el, am făcut tot ce am putut pentru a-i onora cererea. Suntem extrem de recunoscători medicilor neobosiți care au navigat cu noi prin peisajul acestei boli și asistentelor uimitoare care au devenit colegele noastre de cameră, sacrificându-și adesea propriile familii pentru a fi alături de a noastră. În acest moment, cerem intimitate pentru a jeli și pentru a ne împăca cu imposibilitatea de a ne lua rămas bun de la Bryan", se arată în mesajul transmis de familia sa.

Până în acest moment Sandra Bullock nu a făcut nicio declarație cu privire la pierderea trăită. 

Cei doi s-au despărțit

După cum se știe anul trecut cei doi au decis să se despartă și să locuiască separat. Totuși, se pare că Sandra Bullock a încercat din răsputeri să își salveze relația. Din păcate însă, soarta l-a luat de lângă ea pe cel pe care l-a considerat dragostea vieții sale fără a i se da șansa să o ia de la capăt. „Sandra speră la un miracol. Ea crede că problemele lor s-au rezolvat după această perioadă lungă de pauză”, a dezvăluit o sursă apropiată de cuplu, pentru Us Weekly, explicând însă că șansele unei reconcilieri sunt minime.

Cum s-au cunoscut

Randall a fost un fotograf profesionist care s-a cunoscut cu Sandra Bullock în 2015, atunci când frumoasa actriță l-a angajat să fotografieze petrecerea de aniversare a fiului ei de cinci ani. Ei și-au făcut relația mai publică mai târziu în acel an, deși erau rar văzuți împreună, aceștia dorind să își păstreze intimitatea departe de ochii curioșilor. Printre rarele apariții împruenă se regăsește și cea de la nunta lui Jennifer Aniston și Justin Theroux.

Sandra Bullock (2) jpg

„Mi-am întâlnit dragostea vieții”

Randall a fost primul partener serios al Sandrei de când aceasta a divorțat de Jesse James în 2010. Ei i-au crescut împreună pe cei doi copii ai lui Bullock (Louis, 13 ani și Laila, 10 ani) în timp ce fiica mai mare a lui Randall pe nume Skylar (29 de ani) a fost și ea suficient de apropiată de familie.

Bullock și-a exprimat dragostea și aprecierea față de partenerul său în 2021, într-o apariție în emisiunea Red Table Talk. 

Mi-am întâlnit dragostea vieții. Împărtășim doi copii minunați, trei cu fiica lui, iar el este cel mai bun lucru din lume”, a declarat Bullock la vremea respectivă.

El este exemplul pe care vreau să îl aibă copiii mei. Am un partener care este cu adevărat creștin și sunt două moduri foarte diferite de a aborda lumea. Nu sunt întotdeauna de acord cu el și el nu este întotdeauna de acord cu mine, dar este un exemplu chiar și atunci când nu suntem de acord”, a mai adăugat actrița. Un apropiat de-al lor a declarat la un moment dat ca actrița se simte extrem de iubită și apreciată în relație.

De ce nu s-au căsătorit

În ciuda relației fantastice pe care au avut-o, Sandra Bullock nu și-a mai dorit să se căsătorească și se pare că acest lucru și-a spus cuvântul în relația lor, mai ales că barbatul a încercat să facă pași în acest sens.  „Nu am nevoie de o hârtie pentru a fi un partener devotat, o mamă devotată”, declara în urmă cu ceva timp actrița. „Este clar că Bryan a vrut să oficializeze lucrurile cu Sandra, dar ea nu a simțit nevoia să meargă pe această cale. A devenit o problemă odată cu trecerea timpului”, a declarat un apropiat al fostului cuplu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net