Prințul Harry, în pericol! Cine sunt oamenii care vor să-l omoare

6 decembrie 2023 5:45   Vedete internaționale

Prințul Harry (39 de ani) a devenit o persoană mult mai controversată încă din anul trecut, când și-a lansat propria biografie. Fiul Regelui Marii Britanii pare că s-ar afla în ținta simpatizanților Al-Qaeda. 

Odată cu publicarea autobiografiei „Rezerva” (Spare”), Prințul Harry a oferit publicului o serie de informații despre trecutul lui de-a dreptul impresionante. Acela a fost momentul în care acesta a dezvăluit faptul că a ucis 25 de talibani. 

Momentul care l-a marcat pe Prințul Harry 

Prințul Harry a povestit un episod șocant de care a avut parte în Afganistan. Soțul lui Meghan Markle se afla acolo, fiind copilot de elicopter. De ce experiențe a avut parte acesta în război, între anii 2007 - 2013.

După ce a mărturisit că a ucis peste 25 de talibani, în presa internațională umblă un zvon potrivit căruia Prințul Harry ar fi devenit ținta simpatizanților grupării Al-Qaeda. De asemenea, acesta gruparea ar îndemna populația musulmană la un atac asupra lui, poliția confirmând faptul că există astfel de amenințări. 

Ce a făcut Harry la prima întâlnire cu Meghan

Pe lângă mărturisirea de sus, Prințul Harry a vorbit despre prima întâlnire cu cea care i-a devenit soție. El a recunoscut că la întâlnire a fumat „iarbă” și a băut tequila, urmând ca mai apoi să meargă cu Meghan la cinematograf, la animația „Inside Out”.

La naiba, ce urmează să fac? A ieșit tequila. A ieșit iarba. Am băut și am fumat și ne-am uitat… Inside Out. Un film de animație… despre emoții. Perfect. Eram întors pe dos. Atunci am fost amorțit, pașnic. Bună iarbă, omule! Mi-a sunat telefonul. Oh, la naiba. Ea este”, povestește Harry în cartea sa

Întâlnirile cu Meghan au continuat, iar Herry a vorbit despre ceea ce s-a mai întâmplat în acea perioadă.

„M-am așezat într-un colț liniștit al apartamentului. Și-a spălat fața. Mi-a spus că îi pare rău că a fost nevoită să fugă. Nu a vrut să cred că nu i-a plăcut să mă întâlnească. Am întrebat când pot s-o văd din nou”, mai scrie Harry.

Mai multe