Rihanna, cerută în căsătorie? Inelul enorm cu diamante etalat de vedetă

22 martie 2022 7:21   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Rihanna a afișat un inel superb cu diamante pe degetul inelar, în timpul unei ieșiri în New York. Vedeta a apărut zâmbitoare și cu burtica de gravidă la vedere, iar inelul cu diamant, care îi completa look-ul, este un indiciu clar că e posibil ca vedeta să fi fost cerută în căsătorie de artistul A$AP ROCKY.

Rihanna, 34 de ani, a ieșit la cumpărături pe străzile din New York, alături de câțiva membrii ai familiei și a vizitat mai multe magazine de lux în căutare de haine pentru nou-născuți. 

Artista și-a făcut apariția cu burtica la vedere, într-o vestimentație lejeră formată din blugi largi, tricou care îi lăsa burtica la vedere și o pereche cu tocuri, element vestimentar la care nu renunță deși mai are foarte puțin până când va naște. 

Citește și Rihanna umblă mai mult dezbrăcată de când e gravidă. Cele mai trăsnite apariții ale divei

Vedeta care așteaptă primul ei copil cu iubitul A$AP Rocky a fost surprinsă de paparazzii, iar elementul surprinzător care a putut fi remarcat a fost inelul enorm cu diamante pe care Rihanna îl purta pe degetul inelar, semn că ar fi fost cerută în căsătorie de iubitul ei A$AP Rocky. 

A$AP este cunoscut pentru faptul că îi place să o răsfețe pe viitoarea mamă a copilului său și a declarat despre Rihanna în repetate rânduri că este femeia ideală. De aceea este foarte posibil ca artistul să o fi cerut pe Rihanna în căsătorie și să-i fi oferit inelul enorm cu diamante pe care artista l-a etalat la ultima ieșire în oraș, notează Daily Mail

Povestea de dragoste dintre A$AP și Rihanna a început acum 10 ani

Rihanna și A$AP s-au cunoscut de fapt în urmă cu 10 ani, iar la vremea aceea erau doar prieteni, deși artistul american era de-a dreptul fascinat de Riri. A$AP și-a demonstrat la vremea aceea aprecierea față de Rihanna când a invitat-o să filmeze un clip împreună, în care ea juca rolul iubitei raperului american.

Ani mai târziu relația dintre ei a evoluat într-o poveste de dragoste, care a culminat cu sarcina Rihannei, fapt la care nimeni nu se aștepta. 

Citește și Rihanna, în cea mai îndrăzneaţă ţinută: cu burtica de gravidă pe afară şi fără sutien

Miliardara a vorbit recent despre sarcină și maternitate la evenimentul de lansare a noii linii de cosmetice Fenty Beauty.

Ea a declarat că se află într-o perioadă frumoasă a vieții și că maternitatea este o provocare din toate punctele de vedere, mai ales în privința vestimentației. 

Ea a explicat: „Totul este o provocare, de la îmbrăcat la cum mă machiez. Dar îmi plac provocările."

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Mai multe