Rihanna, alegere bizară! În ce parte a corpului poartă o bijuterie de 1 milion de dolari! Fanii au rămas uimiți

26 mai 2023 13:48   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Se știe deja că Rihannei (35 de ani) îi place luxul! Vedeta nu se uită la bani atunci când vine vorba de stilul ei. Așa că nu e de mirare că poartă bijuterii din cap până în picioare.

Recent, starul a fost văzut purtând un inel strălucitor care valorează 1 milion de dolari, la degetul mijlociu de la piciorul stâng. Accesoriul de lux prezintă un diamant în formă de lacrimă, de 9 carate, de la XIC Karats, conform publicației americane Page Six. Rihanna s-a filmat ca să le arate fanilor ei inelul scump, de care este extrem de mândră.

Rihanna, care are o avere de 1,4 miliarde de dolari, a purtat inelul și la Met Gala, luna trecută, și se pare că obișnuiește să îl poarte și la ieșirile în oraș, nu doar la evenimentele mondene.

Câștigătoarea Grammy a completat look-ul extravagant cu o jachetă Chanel, realizată din blană artificială, împreună cu ochelari cu logo de la casa de modă franceză, adăugând o pălărie masivă cu pene alb-negru.

Deși a publicat o mulțime de fotografii cu ea pozând în ținută, aceasta este prima dată când dezvăluie o privire mai atentă la accesoriul ei sclipitor de la picioare - pe care se pare că l-a purtat toată noaptea pe străzile din New York. 

„Rihanna are un inel pentru degete, așa că am ieșit și mi-am cumpărat un inel pentru deget”, a scris un fan, pe rețelele sociale.

Rihanna este însărcinată cu al doilea copil

Alții s-au întrebat dacă nu cumva era un inel de logodnă. Cântăreața a stârnit și zvonuri de nuntă atunci când s-a prezentat la Gala Met 2023 într-o rochie albă ca de mireasă. Dacă cineva ar putea face din inelele de logodnă la picioare o nouă tendință, aceasta este Rihanna.

Cântăreața este în prezent însărcinată cu al doilea copil, însă nu a dezvăluit încă sexul acestuia. Ea și iubitul ei, A$AP Rocky (34 de ani), mai au împreună un băiețel de 1 an, pe nume RZA Athelston Mayers.

Mai multe