Rihanna, ședință foto incendiară înainte de a naște: „N-are idee cât de nebună este mama lui”

Ultima actualizare:

Rihanna a distribuit o ședință foto, realizată anul trecut, cu puțin timp înainte de a-l naște pe primul său copil. De altfel, cadrele în care apare aproape nud îi sunt dedicate băiețului său, în vârstă de 1 an, scrie adevărul.ro.

Rihanna a postat mai multe poze pe pagina de Instagram Foto: Instagram
Rihanna a postat mai multe poze pe pagina de Instagram Foto: Instagram

Rihanna, ședință foto incendiară

Rihanna a afirmat, pe rețelele de socializare, că aceste fotografii au fost realizate când era însărcinată cu primul ei fiu, RZA, în vârstă de 1 an.

,,În onoarea primei mele sarcini, îmbrățișând maternitatea și magia pe care acest trup a făcut-o. Bebe RZA… se afla acolo fără să aibă idee cât de nebună este mama lui sau în cât de obsedată mă va transforma”, a scris Rihanna pe Instagram, unde a postat imaginile.

Artista a pozat aproape nud

În fotografii, artista este aproape nud, purtând doar o pereche de bikini și un lanț de burtă pentru gravide, în timp ce își acoperă sânii cu mâinile. Rihanna se află pe o terasă, la malul mării, iar trupul ei este acoperit de razele soarelui, în una dintre cele mai fierbinți ședințe foto pe care le-a realizat până în prezent.

În luna mai a anului 2022, artista din Barbados a devenit mamă pentru prima dată și a născut un băiețel, acesta fiind primul ei copil cu rapperul A$AP Rocky. De asemenea, acum Rihanna este însărcinată pentru a doua oară. 

Cum a anunțat că așteaptă al doilea copil 

Rihanna a urcat, în februarie 2023, pe scena Super Bowl 57, însărcinată fiind. Artista, în vârstă de 35 de ani, făcuse spectacol exploziv și a marcat o premieră. A devenit astfel prima femeie însărcinată care a susţinut un spectacol la pauza de la Super Bowl 57.

Îmbrăcată din cap până în picioare în roșu aprins, în timpul concertului Rihanna și-a arătat burtica de gravidă. Vestea a fost confirmată pentru People de un reprezententat al artistei.

Rihanna și iubitul ei, rapperul A$AP Rocky, au devenit părinți în mai 2022. 

Rihanna și Rocky au avut o relație încercată, ei s-ar fi despărțit la un moment dat, scria presa internațională. Motivul care ar fi produs acest lucru ar fi fost o posibilă infidelitate din partea partenerului ei. După ce această veste s-a împrăștiat peste tot pe internet, fanii au declanșat o discuție uriașă despre relația celor doi.

Vedeta pop a fost acuzată că a pus capăt relației lor, după ce au ieșit la iveală presupuse înregistrări cu el înșelând-o, potrivit mirror. Designerul de încălțăminte Amina Muaddi a fost, de asemenea, adusă în discuție, în aceste afirmații șocante și neașteptate. Sursele internaționale susțin faptul că Rihanna a fost văzută la un restaurant din Los Angeles, plângând la masă. Dar sursele au declarat pentru TMZ că aceste afirmații sunt "100% false în ambele cazuri".

Citește întreg articolul pe adevărul.ro. 

image
image
image
image
image
image
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net