Rihanna și A$AP Rocky, pregătiți pentru al doilea copil? „Vor o familie mare”

Rihanna și A$AP Rocky abia au devenit părinți, dar se pare că artiștii nu au de gând să se oprească aici! În cel mai recent interviu, rapper-ul american și-a exprimat dorința de a avea mai mulți copii cu antreprenoarea din Barbados.

A$AP Rocky a spus că speră ca toți copiii săi să fie „deschiși la minte”, iar fanii au început imediat să speculeze cum artistul a folosit pluralul și nu singularul, dat fiind faptul că el și Rihanna, partenera sa, abia au devenit părinți. În acest sens, o sursă din anturajul celor doi a confirmat pentru publicația de peste ocean „US Weekly” că ambii artiști își doresc o familie numeroasă.

Vezi și: Rihanna și ASAP Rocky au făcut nunta în cel mai nou videoclip! Când fac pasul cel mare și în viața reală?

De altfel, se pare că băiețelul lor ar putea deveni în curând frate mai mare, căci „își doresc o familie mare, cu siguranță. Rihanna a adorat să fie însărcinată și i-a plăcut enorm corpul său în această perioadă”. Totodată, aceeași persoană a declarat că nu ar trebui să ne surprindă dacă artista va anunța o nouă sarcină „mai devreme decât ne așteptăm”.

Nu rata:  Denisa Filcea, sexy-mama, ca Rihanna! S-a îmbrăcat la fel ca popstar-ul american

Cine îi ajută pe A$AP Rocky și Rihanna cu băiețelul nou-născut

Pentru moment, artiștii nu au anunțat numele băiatului lor, iar aceeași sursă din anturajul lor anunță că vor face acest pas atunci când sunt pregătiți. De altfel, în ultima perioadă au petrecut foarte mult împreună, dat fiind faptul că Rihanna a născut în urmă cu doar câteva săptămâni și vor să se ocupe îndeaproape de creșterea micuțului lor.

„Rihanna și A$AP au împărtășit numele bebelușului doar cu apropiații din familie. Vor ține totul secret până când sunt pregătiți să facă anunțul. Au niște ajutor, dar Rihanna a spus întotdeauna că vrea să se ocupe. Este o persoană foarte grijulie”, se mai arată în US Weekly.

Rapper-ul, în conflict cu legea. Cum îl susține partenera

A$AP Rocky a fost arestat în luna aprilie și eliberat pe cauțiune. La scurt timp după, bărbatul a publicat noul său videoclip, el fiind regizorul. Rolul principal l-a avut chiar iubita lui, Rihanna, iar cei doi păreau mai apropiați ca niciodată, în ciuda evenimentelor recente. În acest sens, apropiații au transmis că sunt foarte puternici și că artista îl susține necondiționat pe A$AP. Proaspeții părinți așteaptă procesul și nu sunt rezervați în privința șanselor de reușită pe care le au.

„Rihanna și A$AP rămân un cuplu puternic. Iubirea pe care și-o poartă reciproc nu s-a schimbat. Rihanna îl susține mereu, indiferent de situație. Vor trece și peste proces și vor fi mult mai puternici apoi”, au declarat apropiații cuplului, în încheiere.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net