Rihanna a născut! Artista și A$AP Rocky au devenit părinți

Așteptarea a luat sfârșit pentru Rihanna. Cântăreața originară din Barbados a adus pe lume un băiețel complet sănătos în data de 13 mai, însă informația a fost făcută publică de către publicațiile de peste Ocean abia joi, 19 mai.

iubit rihanna
Rihanna și Rocky au devenit părinții unui băiețel

Rihanna și iubitul ei, artistul A$AP Rocky, au devenit părinții unui băiețel în data de 13 mai. Cuplul nu a dezvăluit ce nume va purta primul lor copil și a preferat să păstreze discreția. 

Platforma de știri Page Six a dat vestea despre sarcina Rihannei la sfârșitul lunii ianuarie, după ce au apărut fotografii cu cântăreața, în vârstă de 34 de ani, etalându-și cu mândrie burtica de gravidă în timp ce mergea la plimbare cu Rocky, în vârstă de 33 de ani, în Harlem.

Citește și: Rihanna, devastată de arestarea iubitului 

Interpreta melodiei „Diamonds” a încercat să-și ascundă sarcina cu jachete supradimensionate și haine largi, dar a început să-și etaleze cu mândrie burtica de gravidă pe măsură ce sarcina a avansat. 

Mai târziu, ea a recunoscut publicației Vogue că a refuzat să poarte haine de maternitate, spunând în aprilie: „Îmi pare rău. Este mult prea distractiv să porți ce haine dorești. Nu voi lăsa acea parte să dispară pentru că trupul meu se schimbă.”

Rihanna și iubitul ei formează un cuplu din anul 2020, însă relația lor a fost supusă mai multor obstacole. Primul: zvonurile potrivit cărora artistul a înșelat-o pe Rihanna cu un creator de pantofi de origine română.

Al doilea: arestarea solistului în Los Angeles pentru o faptă pe care a comis-o în luna noiembrie a anului 2021. Cu exactitate, Rocky ar fi tras mai multe focuri în aer, în timpul unei altercații stradale și ar fi fugit de la locul faptei. 

Vezi și: Rihanna, în cea mai golașă ținută de până acum 

Rihanna a avut relații cu nume importante din lumea muzicală 

De-a lungul timpului, Rihanna a avut relații cu nume sonore din industria muzicală și nu numai. Este de notorietate legătura pe care a avut-o cu Chris Brown, dar și episoadele de violență domestică prin care a trecut datorită ieșirilor nervoase ale artistului. Matt Kemp, Drake, Leonardo DiCaprio, Travis Scott, Jassan Jameel sunt bărbați cu care artista a avut relații.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

matteo jpg
harta ANM 6 iulie 2022 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
Monica Tatoiu
emil rengle
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
irina loghin 80 de ani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
andreea banica22 png
nicole kidman keith urban3 jpg
BeFunky collage (2) jpg
guslicov raluca alex mica aura b JPG
cub catalin botezatu png
matteo jpg