Rihanna, însărcinată cu al doilea copil! A scris istorie la Super Bowl 2023

Ultima actualizare:

Rihanna (34 de ani) nu-și mai încape în piele de fericire! Diva și iubitul ei, A$AP Rocky, așteaptă un al doilea copil. Duminică, ea a scris istorie, fiind prima femeie însărcinată care a susținut un spectacol, în pauza de la Super Bowl 57.

Rihanna a urcat gravidă pe scena de la Super Bowl (FOTO: GETTY)
Rihanna a urcat gravidă pe scena de la Super Bowl (FOTO: GETTY)

Citește și: Chris Brown, fostul iubit violent al Rihannei, a reacționat la vestea că artista a devenit mamă

Și-a etalat burtica de gravidă pe scenă la Super Bowl

Iată și: Rihanna și ASAP Rocky au făcut nunta în cel mai nou videoclip! Când fac pasul cel mare și în viața reală?

În mai 2022, Rihanna și partenerul ei de viață au devenit părinții unui băiețel, al cărui nume nu l-au dezvăluit nici până acum, iar anul acesta sunt pregătiți pentru cel de-al doilea copil. La Super Bowl, diva, care are o avere de 1,4 miliarde de dolari, a venit îmbrăcată într-o ținută roșie. În timpul concertului, vedeta și-a etalat burtica de gravidă, spre uimirea fanilor săi. Vestea că Rihanna este însărcinată din nou a fost confirmată și de un reprezentant al artistei, potrivit revistei americane People.

Rihanna ne-a păcălit pe toți! Cântăreața a făcut aluzie la marea ei surpriză înainte de a urca pe scena Super Bowl 2023.  Rihanna a spus că „se gândește să aducă pe cineva” în timpul spectacolului ei de la pauză. Toți fanii ei au crezut că este vorbea despre un invitat-surpriză, dar de fapt era vorba despre anunțul că e din nou gravidă.

Citește mai multe despre: Cum arată Rihanna complet nemachiată. Filmulețul publicat de artistă, în care i se văd toți porii!

„Tot ceea ce face Rihanna, ea o face în felul ei, după propriul ei orar, la fel este și cu acest copil”, a spus sursa citată mai sus, adăugând că RiRi și iubitul ei au fost extrem de fericiți când au aflat că vor avea un al doilea copil.

Sunt la fel ca orice altă pereche de viitori părinți. Da, se întâmplă să fie celebri, dar sunt doar un cuplu tânăr și drăguț care așteaptă un copil”, a mai declarat sursa apropiată de cuplu.

Rihanna a deschis spectacolul de la Super Bowl cu „B--- Better Have My Money” și a interpretat, de asemenea, hiturile ei „Run This Town” și „Umbrella” duminică.

Rihanna și A$AP Rocky vor o familie mare

În vara anului trecut, rapperul a dezvăluit că își dorește o familie numeroasă. A$AP Rocky a spus că speră ca toți copiii săi să fie „deschiși la minte”. În acest sens, o sursă din anturajul celor doi a confirmat pentru publicația de peste ocean „US Weekly” că ambii artiști își doresc o familie numeroasă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net