Roger Federer, apariție surpriză în România. Adevăratul motiv al venirii elvețianului la București

27 mai 2023 9:14   Vedete internaționale

Roger Federer a făcut o vizită secretă în România. Legendarul sportiv a aterizat în cursul zilei de joi la București și a plecat sâmbătă, scrie adevărul.ro. Legendarul tenismen a venit în țara noastră pentru a filma o reclamă pentru Mercedes.

Într-un secret total, starul din tenis a venit în capitala României. A trecut chiar prin aeroportul Otopeni, dar nimeni nu i-a sesizat prezența. S-a comportat ca un om obișnuit și a trecut pe la porțile de securitate, trăgându-și singur troler-ul, scrie ProSport. 

Care este motivul pentru care Federer a ajuns în București 

Roger Federer a venit la București în cursul zilei de joi și a stat mai puțin de 48 de ore în capitala României.

Marele sportiv elvețian a mers la studiourile de la Buftea unde a înregistrat o reclamă pentru Mercedes. De altfel, el este imaginea acestei companii de automobile. Fostul mare sportiv câștigă din această colaborare 5 milioane de euro, anual, iar contractul dintre cele două entități ar urma să expire în 2027.

În baza acestui acord, Roger Federer s-a deplasat în România și a mers la studiourile de la Buftea, acolo unde s-a filmat un spot publicitar ce urmează să fie răspândit în întreaga lume în scurt timp.

„Marele Federer ar fi venit ieri incognito, în mare secret. Filmează o reclamă pentru Mercedes aici în România. Nu are treabă cu Țiriac, nu a venit la invitația lui Țiriac, a venit la invitația lui Mercedes. Nu l-a adus Ion Țiriac, dar poate că se vor întâlni. Ei nu sunt mari prieteni”, a dezvăluit Horia Ivanovici.

A trecut neobservat prin aeroporul Otopeni

După ce a filmat reclama din Buftea, legendarul sportiv a plecat direct spre Dubai, acolo unde are programată o altă întâlnire cu scop promoțional.

ProSport l-a surprins pe bărbatul de 41 de ani la aeroport. Îmbrăcat sport, în culori închise, și cu o șapcă pe cap, Roger Federer a trecut absolut neobservat printre ceilalți oameni. Deși ar fi putut alege un zbor privat, de tip charter, și ar fi putut etala un lux ostentativ, fostul sportiv a preferat să se poarte cât se poate de decent.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro. 

Mai multe