S-a aflat de ce a murit cu adevărat Bruce Lee

21 noiembrie 2022 22:37   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Ipoteză şocantă! Actorul de origine chineză Bruce Lee s-a stins subit în iulie 1973, la vârsta de 32 de ani.

Renunțase la alimentele solide

S-a crezut că a decedat în urma unui edem cerebral, apărut ca urmare a ingerării medicamentului Equagesic, dar un nou studiu, publicat în Clinical Kidney Journal, sugerează că „Micul Dragon” ar fi murit din cauză că a băut prea multă apă. Se pare că starul renunţase total la alimente solide. Cercetătorii spun că ce a dus la deces a fost incapacitatea rinichilor de a gestiona excesul de apă

Dispariția lui Bruce Lee, în 1973, un superstar de renume mondial, a șocat o lume întreagă, o sumedenie de ipoteze fiind speculate, la vremea aceea. S-a vorbit despre răzbunarea triadelor din SUA, care primiseră ordin să îl execute pentru că ar fi divulgat secrete din kung-fu, un blestem străvechi, droguri sau steroizi.

Cert este că Bruce Lee a lăsat în urmă doi copii, fiul său brandon Lee, având un destin tragic. „Actorul Brandon Lee, în vârstă de 28 de ani, fiul starului kung fu Bruce Lee, a fost ucis cu un glonţ de calibru 44″, nota pe 1 aprilie 1993 ziarul Times.

Ulterior, Linda Lee Cadwell, mama actorului, a intentat un proces în care a declarat că actorul Michael Massee a fost cel care a tras, dar în loc să fie un glonţ „orb”, în încărcătorul pistolului era unul adevărat. Nenorpcirea s-a produs pe platoul de filmare al producției „The Raven”(n.r. Corbul). A fost înmormântat lângă tatăl său.

Shannon Lee este fiica lui Bruce Lee, aceasta fiind foarte implicată în menținerea vie a memoriei tatălui și fratelui ei. Atunci când Quentin Tarantino l-a portretizat pe Bruce Lee într-o manieră nefavorabilă, în filmul „Once Upon A Time In Hollywood”, Shannon a răbufnit.

M-am săturat să aud de la bărbaţii albi de la Hollywood că ar fi fost arogant şi un tip dificil când nu au nicio idee şi nu-şi pot închipui ce i-ar fi trebuit unui chinez ca să obţină  de lucru la Hollywood-ul anilor '60 şi '70, un chinez cu ( Doamne fereşte) accent sau cum era pentru el să-şi exprime o părere despre un cadru ca străin perceput şi persoană de culoare.

M-am săturat de bărbaţii albi de la Hollywood care îi confundă încrederea, pasiunea şi îndemânarea cu fala şi, prin urmare, consideră că este necesar să-l marginalizeze pe el şi contribuţiile sale. M-am săturat ca bărbaţii albi de la Hollywood să găsească prea greu de crezut că Bruce Lee ar fi putut fi cu adevărat bun în ceea ce făcea şi poate chiar a ştiut să o facă mai bine decât ei.”,  a transmis fiica legendarului Bruce Lee.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe