Sabrina Carpenter, îmbrăcată ca la striptease pe scenă! Toți fanii au amuțit când au văzut-o

12 august 2024 14:28   Vedete internaționale

Ce apariție! Sabrina Carpenter (25 de ani) a făcut senzație zilele trecute, la festivalul de muzică Outside Lands, din California. Ea a urcat pe scenă într-o ținută extrem de sexy, formată dintr-un body strălucitor de culoare neagră și ciorapi de plasă.

Și-a aranjat părul blond în bucle lejere și nu a purtat accesorii. În picioare, artista americană, care se laudă cu o avere de 12 milioane de dolari, a optat pentru o pereche de platforme negre. La un moment dat, Sabrina s-a schimbat într-o rochiță mini. 

Sabrina Carpenter, fan al operațiilor estetice?

Sabrina Carpenter este considerată una dintre cele mai frumoase cântărețe. De-a lungul anilor, s-a zvonit că vedeta și-ar fi făcut mai multe operații estetice. Chirurgul plastician Gary Linkov a estimat că Sabrina a cheltuit peste 40.000 de dolari pe mai multe proceduri cosmetice, inclusiv rinoplastie, lifting facial, acid hialuronic în buze și în pomeți, și injecții cu Botox.

„Și-a injectat buzele”

Dr. Linkov, care are sediul în New York City, a analizat fotografiile vedetei din 2013 până în 2024, înainte de a-și prezenta evaluarea într-un videoclip YouTube. El a sugerat că vedeta este un fan acidului hialuronic pus în buze și probabil că și-a făcut mici injecții de-a lungul anilor - cu scopul de a obține o buză superioară mai arcuită, ceea ce este rar în mod natural, conform Daily Mail.

„În 2019, la vârsta de 20 de ani, Sabrina pare să folosească machiaj pentru a evidenția anumite aspecte ale feței sale. Dar văd și aici câteva semne că și-a injectat acid hialuronic în buze, pentru a adăuga puțină hidratare și volum. Și în 2024, la vârsta de 25 de ani, când mă uit la buzele Sabrinei, pentru mine buza superioară pare mai arcuită – și asta se datorează probabil utilizării continue a acidului hialuronic”, a spus doctorul.

Mai multe