Arată ca o bombă-sexy, dar nu-și găsește iubit! Helen Flanagan: „Mulți bărbați sunt oribili”

Helen Flanagan (34 de ani) este singură de doi ani, de când s-a despărțit de fostul ei logodnic, Scott Sinclair (35 de ani). Actrița britanică susține că îi este greu să își găsească iubit, pentru că cei mai mulți bărbați se comportă oribil cu femeile.

Helen Flanagan, într-un costum de baie colorat
Helen Flanagan e singură de doi ani (Foto: Instagram)

Helen Flanagan crește trei copii singură

Vedeta, care deține o avere de 3 milioane de dolari, este mulțumită în prezent cu viața de mamă singură. „Sunt foarte mulți bărbați oribili pe lumea asta. Viața de femeie singură este...wow! Am avut o aplicație pentru întâlniri pe telefon și m-am văzut cu câțiva bărbați în acest fel. Am șters-o între timp”, a explicat Helen, în podcastul Naughty Corner.

Actrița și fotbalistul Scott Sinclair s-au despărțit în 2022, după 13 ani împreună. Cei doi au trei copii: Matilda, în vârstă de opt ani, Delilah, în vârstă de cinci ani, și Charlie, în vârstă de trei ani.

A fost afectată profund de despărțirea de Scott Sinclair

La începutul anului, Helen Flanagan a dezvăluit că a luat o pauză de la rețelele sociale pentru a-și proteja sănătatea mintală, tocmai din cauza unor astfel de comentarii cârcotașe.

Am avut câteva luni libere de la rețelele socializare, dar m-am întors acum. Deci, practic, m-am luptat cu sănătatea mintală în decembrie/ianuarie. Nu m-am simțit grozav.”, a explicat Helen Flanagan, în primăvară.

Ea și Scott Sinclair s-au iubit de când actrița avea 19 ani, așa că despărțirea a afectat-o foarte tare. „Am fost cu el o eternitate. Ne-am iubit de când aveam eu 19 ani. Îmi amintesc când ne-am întâlnit prima dată, eram atât de îndrăgostită de el.

El a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată în viața mea. Am avut o relație foarte frumoasă, a fost cu adevărat specială. Eram meniți să fim împreună și evident că am avut trei copii împreună. Dar spre final ne-am despărțit.”, a declarat ea pe Tik Tok, în urmă cu câteva luni.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
Banner murături
image png
Banner Mihai Traistariu
colea rautu Toate panzele sus jpg
skynews jessie j singer ocd 6634042 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net