Actriță celebră, pusă la zid de fani pentru că s-a îmbrăcat sexy de ziua băiețelului ei: „Îți place să stai cu sânii pe afară?”

Actrița britanică Helen Flanagan (33 de ani) a fost criticată pentru că a purtat o rochie decoltată, la ziua de naștere a fiului ei Charlie (3 ani). Vedeta a optat pentru o ținută înflorată de primăvară și s-a pozat ținându-l pe micuț în brațe. În picioare, vedeta a purtat o pereche de sandale albe din piele, iar părul blond și l-a coafat în bucle lejere.

Helen Flanagan, într-o rochie albă și decoltată, cu fiul ei în brațe
Helen Flanagan a purtat o rochie albă cu flori (Foto: Instagram)

Este ziua fiului meu, dar și a nepoțelului meu”, a scris Helen, care are o avere de 3 milioane de dolari, pe pagina ei de Instagram. Unii dintre fanii ei i-au lăsat comentarii răutăcioase, cu privire la ținuta pe care a ales să o poarte. „De ce te-ai îmbrăcat așa la o petrecere cu copii”, a întrebat-o un internaut. „Îți place să stai cu sânii pe afară? Chiar e indecent”, i-a comentat altul.

Helen Flanagan s-a despărțit de tatăl copiilor ei, după o relație de 13 ani

Recent, actrița a dezvăluit că a luat o pauză de la rețelele sociale pentru a-și proteja sănătatea mintală, tocmai din cauza unor astfel de comentarii cârcotașe.

Am avut câteva luni libere de la rețelele socializare, dar m-am întors acum. Deci, practic, m-am luptat cu sănătatea mintală în decembrie/ianuarie. Nu m-am simțit grozav.”, a explicat Helen Flanagan, săptămâna trecută. Helen are trei copii, Matlinda (7 ani), Delilah (5 ani) și Charlie, cu fostul ei partener de viață, Scott Sinclair. Cei doi s-au despărțit în vara anului trecut, după o relația de 13 ani.

Am fost cu el o eternitate. Ne-am iubit de când aveam eu 19 ani. Îmi amintesc când ne-am întâlnit prima dată, eram atât de îndrăgostită de el. El a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată în viața mea. Am avut o relație foarte frumoasă, a fost cu adevărat specială. Eram meniți să fim împreună și evident că am avut trei copii împreună. Dar spre final ne-am despărțit.”, a declarat ea pe Tik Tok, în urmă cu câteva luni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net