Sabrina Carpenter, mesaj pentru cei care îi critică ținutele sexy: „Nu mai veniți la concertele mele”

4 octombrie 2024 14:11   Vedete internaționale

Cântăreața americană Sabrina Carpenter (25 de ani) s-a săturat să tot audă critici la adresa ținutelor pe care le poartă la concertele sale. Vedeta, care se laudă cu o avere de 12 milioane de dolari, le-a spus celor cărora nu le plac hainele ei sexy să nu se prezinte la spectacolele ei, din cadrul turneului Short n’ Sweet.

Sabrina Carpenter, mândră de costumațiile pe care le poartă pe scenă

„La asta pot să vă răspund simplu: nu veniți la spectacol! Și asta este total în regulă”, a declarat fosta vedetă Disney Channel, pentru revista Time. Carpenter a numit reacțiile de la „câte o mama ocazională care are o părere puternică despre cum ar trebui să te îmbraci” un scenariu „nefericit”.

 „Într-adevăr, cel mai înfricoșător lucru din lume este să te urci pe o scenă în fața atâtor oameni și să trebuiască să cânți. Dacă singurul lucru care te ajută să faci asta este felul în care te simți confortabil să te îmbraci, atunci asta trebuie să faci”, a adăugat Sabrina Carpenter. Cântăreața preferă să poarte pe scenă body-uri, fustițe scurte și lenjerie intimă.

Sabrina Carpenter nu ține diete

Sabrina Carpenter arată incredibil de bine și a dezvăluit unele dintre alimentele ei preferate, în diverse interviuri și postări pe rețelele sociale. Însă, vedeta pare că nu ține nicio dietă anume și nici nu își numără caloriile pe care le consumă.

În general, Sabrina Carpenter mănâncă la micul dejun pui prăjit cu ketchup. Într-un Live pe Instagram, ea a dezvăluit că mâncare ei preferată este fajitas de pui și că tatăl ei a învățat-o să gătească acest fel de mâncare.

La cină, Sabrina a dezvăluit că îi place să comande „Mac and Cheese” și a adăugat că „este un element de bază în viața mea”. 

De asemenea, cântăreața a mărturisit că nu bea cafea dimineața, preferând ceaiul. 

Mai multe