Megan Thee Stallion, super sexy pe scenă! S-a văzut tot

Megan Thee Stallion (29 de ani) este foarte mândră de cum arată! Ea le-a făcut recent o surpriză fanilor săi, prezenți în public la Premiile BET (Black Entertainment Television), în Los Angeles. Vedeta, care are o avere de 30 de milioane de dolari, a deschis evenimentul cu un concert de neuitat. Megan a purtat pe scenă o costumație sexy, formată dintr-o lenjerie intimă de culoare verde metalizat.

Megan Thee Stallion, in lenjerie intima verde pe scenă la Premiile BET 2024
Megan Thee Stallion a făcut furori la Premiile BET (Foto: Profimedia)

Pe deasupra, ea a avut un fel de body decupat, care a nu a acoperit mare lucru. Celebra cântăreață a asortat la ținută o pereche de cizme verzi. Dansatoarele ei au fost îmbrăcate în ținute similare, iar concertul lui Megan a fost printre preferatele publicului prezent la eveniment.

Childish Gambino, Keke Palmer, Summer Walker, Chloe Bailey și multe alte vedete au urcat, de asemenea, pe scenă pentru un omagiu adus artistului Usher, care a fost onorat cu Premiul pentru întreaga carieră pentru realizările sale exemplare din muzică.

Megan Thee Stallion, acuzată de hărțuire

În urmă cu câteva luni, Megan Thee Stallion a fost acuzată de hărţuire de către fostul ei cameraman. Emilio Garcia a afirmat că a fost obligat să asiste la o partidă de sex între artistă şi o altă femeie, fapte ce ar fi avut loc în 2022, în Ibiza. Artista ar fi întreținut relații intime cu o altă femeie în mașina în care se afla și el, iar Garcia susține că tot drumul a fost un calvar pentru el și că vedeta l-a avertizat să nu spună nimic despre ce a văzut.

Mai mult, bărbatul susține că Megan Thee Stallion nu l-a plătit suficient pentru colaborările sale, într-o plângere depusă recent la un tribunal din Los Angeles. Emilio Garcia a lucrat cu Megan Thee Stallion începând cu 2018, inclusiv pentru piesele „WAP” și „Hot Girl Summer”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
calarasi studenti la urbanism in vizita la Calarasi FOTO Faceb/PMC
image
image
image
image
image
image
banner adda png
rita ora facebook jpg
Dorian Popa   bolovan jpg
MALUMA 2 jpeg
banner dana roba png
Banner Prodanca Roland Gavril
banner Silviu Biriș
Banner Kira Hagi
image
actualitate.net
image
actualitate.net